ВІН ВИХОВАВ СИНІВ, ЯКИМИ ГОРДИТЬСЯ УКРАЇНА

ВІН ВИХОВАВ СИНІВ, ЯКИМИ ГОРДИТЬСЯ УКРАЇНА

17 березня відзначив прекрасний щедрий і мудрий ювілей свого життя житель села Слобода Романівська Михайло Климович Литвин — шанована і знана не лише на теренах нашого міста та району, а й на рівні всієї держави людина. Адже разом з дружиною Ольгою Андріївною у любові та повазі один до одного, до рідної землі вони виховали чотирьох чуйних і добрих дітей, серед яких — відомі державні діячі, політики, справжні патріоти своєї Вітчизни.
Найстарша дочка Надія Михайлівна — велика трудівниця, мудра та чарівна жінка, син Петро Михайлович — командувач військ ордена Червоного прапора південного оперативного командування, генерал-лейтенант, син Микола Михайлович — голова державної прикордонної служби України, генерал армії України та син Володимир Михайлович Литвин — голова Верховної Ради України. Це люди, якими по праву гордиться рідний край, і потрібно висловити слова глибокої вдячності та шани батькам, які виховали таких дітей.
Тож з прекрасним ювілеєм щиро вітають Михайла Климовича дочка та сини, онуки та правнуки, вся дружна, велика родина, вітає влада міста та району, жителі краю — щиро бажаємо в любові, злагоді та при здоров’ї прожити ще багато-багато гарних літ, бажаємо щастя, успіхів, життєвої наснаги.