ДТП НА ДОРОГАХ ОБЛАСТІ

За минулий тиждень зафіксовано 15 дорожньо-транспортних пригод, в яких 1 людина загинула та 17 отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості.
Близько 12 години, 12 квітня, в м. Новоград-Волинський, на перехресті вул.Шевченка та Вокзальної, водій автомобіля ВАЗ-2107, 42-річний місцевий житель, скоїв наїзд на пішохода, неповнолітню жительку міста, яка перетинала проїзну частину по вул. Шевченка. Унаслідок ДТП дівчинка отримала тілесні ушкодження та доставлена до Новоград-Волинської міськрайТМО.
Близько 21 години, 13 квітня, на 3 км між селами Новини та Великий Луг, Червоноармійського району, водій невстановленого автомобіля здійснив наїзд на велосипедиста, 32-річного місцевого жителя, котрий перебував у стані алкогольного сп’яніння. Автомобіль із місця пригоди зник. Унаслідок ДТП велосипедист отримав тілесні ушкодження та доставлений до Червоноармійської районної лікарні.
Близько 13 години,15 квітня, в м.Житомир, на перехресті вул.БорисаТена-Бородія, водій автомобіля ВАЗ-2107, 50-річний житель м.Новоград-Волинський, виїжджаючи з другорядної дороги на головну, не надав переваги в русі та здійснив зіткнення з автомобілем ЗАЗ-1102 під керуванням жителя м.Житомир. Унаслідок ДТП обидва водії отримали тілесні ушкодження та за медичною допомогою звернулись до ЦМЛ №1.
О 17годині 30 хвилин, 18 квітня, у м.Житомир, на перехресті вулиць Бориса Тена-Мануїльського, водій автомобіля ВАЗ-21130, 22-річний мешканець міста Києва, виїжджаючи з другорядної дороги на головну, здійснив зіткнення з автомобілем DAIMLER-CHRYSLER під керуванням 36-річного жителя м.Житомир, котрий рухався по головній дорозі. Унаслідок ДТП водій автомобіля ВАЗ-211300 отримав тілесні ушкодження та доставлений до ЦМЛ-№1.