ЦЕНТР ПІДГОТОВКИ ВАЖКОАТЛЕТІВ ПЕРЕМІСТИВСЯ В НОВОГРАД

ЦЕНТР ПІДГОТОВКИ ВАЖКОАТЛЕТІВ ПЕРЕМІСТИВСЯ В НОВОГРАД

Дещо несподівано, але змагання з важкої атлетики у рамках обласної спартакіади ФСТ «Спартак» стали суто новоградською «розбіркою». Очікувалося, що участь у турнірі візьмуть молоді важкоатлети зі спортивних шкіл Житомира, Малина й Коростишева, але жодна з цих команд на змагання не прибула.
Тим не менше, суперничати було кому. У трьох вагових категоріях серед юнаків змагалися 15 спортсменів, у двох категоріях серед дівчат — десять. Усі — вихованці новоград-волинських спортивних шкіл (відділень важкої атлетики ДЮСШ і КДЮСШ «Спартак»).
У результаті переможцями турніру стали Микола Линьов, Богдан Платонов, Ігор Дюбо, Вікторія Горбатюк і Валерія Мазур.
Як повідомив тренер Валерій Постиженко, звітні змагання розглядалися ще й як етап відбору на чемпіонат України з важкої атлетики серед юнаків і дівчат 1995-96 років народження. Всеукраїнська першість запланована аж на жовтень. Тому у кожного зі спортсменів — як у тих, хто цього разу переміг, так і в тих, хто поступився, — ще є вдосталь часу, аби покращити свої результати. Таким чином, довівши тренеру, що саме вони гідні представляти Житомирську область на чемпіонаті України.
Олег БРЮХАНОВ