ЗАТРИМАНО НАПАДНИКІВ НА РЕДАКТОРА ГАЗЕТИ «СІЛЬСЬКЕ ЖИТТЯ» ВАЛЕРІЯ ІВАНОВСЬКОГО

За інформацією Прес-служби Генеральної прокуратури України, у провадженні слідчого управління УМВС України в Житомирській області перебуває кримінальна справа, порушена слідчим СВ Богунського РВ УМВС України в області за фактом вчинення 27.08.10 хуліганських дій та заподіяння тілесних ушкоджень головному редактору газети «Сільське життя» Валерію Івановському.
15.09.10 слідчим СУ УМВС України в області порушена кримінальна справа за ч.2 ст.15, ч.2 ст.121, ч.2 ст.171 КК України, відносно Л., 1986 р.н., мешканця м.Житомир, непрацюючого, не судимого та В., 1980 р.н., мешканця с.Кодня Житомирського району, непрацюючого, раніше судимого. Того ж дня зазначені особи затримані у порядку ст.115 КПК України.
Їх причетність до скоєння злочину проти Валерія Івановського підтверджується показаннями потерпілого, свідків, протоколами впізнання цими особами підозрюваних та іншими матеріалами кримінальної справи.
На теперішній час у справі проводяться слідчі дії. Вживаються заходи до всебічного, повного і об’єктивного дослідження обставин вчиненого злочину.
Нагляд у кримінальній справі здійснює прокуратура області.