МІЛЬЙОН ГРИВЕНЬ — НА ПОТРЕБИ НОВОГРАД-ВОЛИНЦІВ

16 вересня міський голова М.П.Боровець провів робочу нараду з керівниками ОСББ та представниками від підрядних організацій щодо практичної реалізації державної підтримки об’єднань співвласників багатоквартирних будинків. На державному рівні прийнято рішення надати фінансову допомогу у проведенні ремонтних робіт житлового фонду таких об’єднань.
Для цього були виділені кошти в бюджеті з так званого «стабілізаційного фонду», які передбачені для реалізації загальнодержавної програми реформування та розвитку ЖКГ. Згідно розподілу у Міністерстві ЖКГ України для Новограда-Волинського, через обласне управління ЖКГ, виділяється 386,7 тис грн. для капітальних ремонтів 7 ліфтів 9-ти поверхових будинків та 686 тис грн. для капітальних ремонтів дахів 16 житлових будинків у ОСББ «Мікрорайон «Зелені», «Звягель», «Зоря», «Колорит», асоціації «Вікторія», «Містечко «Морське», «Чайка», «МЖК Комфорт».
Протягом поточного року була підготовлена відповідна проектна документація. Замовником буде головне управління ЖКГ Житомирської ОДА. Технічний контроль за виконанням робіт здійснюватимуть відповідна служба міністерства та зі сторони міської влади — робочі групи з числа членів цих ОСББ, а також працівник технагляду управління ЖКГ міської ради. Завершення робіт планується за 1,5-2 місяці. Підрядні роботи виконуватимуться місцевими підприємцями та спеціалістами з Житомира.
Відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради