З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ БРИГАДИ!

З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ БРИГАДИ!

Шановні ветерани війни, ветерани військової служби, товариші офіцери, прапорщики, сержанти, солдати, члени сімей військовослужбовців!
12 вересня 2010 року виповнюється 69-та річниця з дня створення прославленої гвардійської Новоград-Волинської, Рівненської орденів Червоного прапора, Суворова II-го ступеню механізованої бригади.
Сформоване в суворі вересневі дні 1941 року, з’єднання з боями пройшло дорогами війни Росії, Білорусії, Польщі, Румунії, Угорщини, Чехії, Словаччини.
На бойових знаменах частин з’єднання — 22 ордени. 30 гвардійцям присвоєне почесне звання Героя Радянського Союзу. Славні бойові традиції з’єднання продовжує нове покоління захисників Вітчизни. Вони з честю виконують свій військовий обов’язок, зміцнюють бойову готовність, удосконалюють свій бойовий вишкіл та професіоналізм.
Багато військовослужбовців бригади виконували місію в складі миротворчих сил ООН у колишній Югославії, Лівані, Сьєра-Леоне, Іраку.
У цей святковий день звертаюся до ветеранів з’єднання, всіх військовослужбовців 30-ої окремої механізованої бригади зі словами подяки за напружену ратну працю, за великі людські та професійні якості, вимогливість до себе та підлеглих у сполученні з душевною чуйністю і турботою про людей.
Бажаю всім міцного здоров’я, щастя, щедрої долі та людської доброти!
Нашим славним ветеранам – довголіття! Ми завжди раді бачити Вас у наших колективах.
О.НЕСТЕРЕНКО, командир 30-ї окремої механізованої бригади, гвардії полковник