З ЛЮБОВ’Ю У СЕРЦІ

З ЛЮБОВ’Ю У СЕРЦІ

Наталія Миколаївна Кирчун — директор ЗОШ №6.
21 грудня на її особистому календарі — ювілейна дата.
З раннього дитинства батьки заохочували Наталку до навчання. Така сімейна педагогіка допомогла у виборі життєвої стежини — освіту здобувала у Коростишівському педагогічному училищі, а згодом — у Житомирському державному педагогічному інституті. Починала працювати вчителем у селі Любимівка, далі — у рідному селі Норинськ Овруцького району, звідки до Новограда-Волинського забрав її закоханий однокурсник Сергій Анатолійович Кирчун.
У школі №6 Наталія Ми­­ко­лаївна працює з 1981 року.­Енергійна, ініціативна, активна у громадському житті школи — такою знають її колеги, батьки, учні.
Організаторський талант проявився ще у більшій мірі на посаді заступника директора з виховної роботи, а згодом — на посаді завідувача відділом загальної роботи та з питань контролю у виконкомі.
Але серце щеміло, коли зустрічала учнів, колег. Не уявляла себе без школи. Вибір юності взяв гору! І ось уже шостий рік працює директором загальноосвітньої школи №6. Разом з педагогічним колективом багато зробила, щоб учням у школі було цікаво, комфортно.
Наталія Миколаївна дбає про естетичне оформлення школи. Видно, що господинею у школі — жінка, котра любить порядок, чистоту, вміє організувати колектив, вимоглива до себе і до колег.
Наталія Миколаївна працює багато над собою, переймає досвід у кращих майстрів України.
Колектив ЗОШ №6 радо і щиро вітає Наталію Миколаївну з ювілейним Днем народження. Хай терпіння і мудрість, невтомність і душевний спокій допомагають Вам у щоденній праці. Щоб було вдосталь і у школі, і у домі здоров’я, злагоди, добра, добробуту та щирої любові! Хай успіх завжди супроводить Вас!
Н.ПОЛІЩУК, за дорученням колективу