ПРО ЗАТВЕРДЖЕННЯ ТАРИФІВ НА ТЕПЛОВУ ЕНЕРГІЮ КП «НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО»

ПРО ЗАТВЕРДЖЕННЯ ТАРИФІВ НА ТЕПЛОВУ ЕНЕРГІЮ КП «НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО»

Відповідно до Законів України «Про електроенергетику», «Про національну комісію регулювання ринку комунальних послуг України», Указу Президента України від 14.03.1995 р. №213/95 «Про заходи щодо забезпечення діяльності Національної комісії з питань регулювання електроенергетики України» Національна комісія регулювання електроенергетики України постановляє:
1.Затвердити Комунальному підприємству Новоград-Волинської міської ради «Новоград-Волинськтеплокомуненерго» тарифи на теплову енергію:

  • для населення — 224,79 грн. за 1 Гкал (без ПДВ);

  • для бюджетних установ — 474,90 грн. за 1 Гкал (без ПДВ);

  • для інших споживачів — 480,27 грн. за 1 Гкал (без ПДВ);


Ця постанова набирає чинності з 1 січня 2011 року.
У відповідності до Постанови Національної комісії регулювання електроенергетики від 14.12.10 р. №1819 виконавчий комітет міської ради своїм рішенням від 22.12.10 р. №82 доручив Комунальному підприємству «Новоград-Волинськтеплокомуненерго» провести коригування тарифів з врахуванням норм споживання на оплату послуг з централізованого опалення та підігріву води для населення другої групи споживачів.
ТАРИФИ (В т.ч. ПДВ) ДЛЯ НАСЕЛЕННЯ НА ПОСЛУГИ ЦЕНТРАЛІЗОВАНОГО ТЕПЛОПОСТАЧАННЯ ТА ПІДІГРІВ ВОДИ, ЩО ЗАТВЕРДЖЕНІ ОКРЕМИМ МІСТАМ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ ПОСТАНОВОЮ НКРЕ УКРАЇНИ:
\"ПРО