ХРОНІКА 1/2011


  • Як повідомили ВЗГ УМВС України в Житомирській області, 24 злочини зареєстровано черговими частинами УМВС України в Житомирській області упродовж двох перших днів нового року, 16 з них працівники міліції вже розкрили, а саме: 9 крадіжок чужого майна, розбійний напад, 4 факти хуліганства та інші. 20 осіб обгрунтовано підозрюються у скоєнні зазначених протиправних дій.




  • 1 січня до Новоград-Волинського МВ із заявою звернулась жителька райцентру, про те, що уночі із торговельного кіоску, де вона працює продавцем, викрадено тютюнові вироби та слабоалкогольні напої. Невідомий, розбивши віконне скло, проник до приміщення та вчинив крадіжку. Дільничні інспектори міліції за підозрою у скоєнні злочину затримали непрацюючого, раніше судимого, 40-річного жителя райцентру, в якого частково викрадене вилучено.

  • 1 січня, о 19.30, до Радомишльського РВ звернувся житель с.Кримка, котрий повідомив, що цього ж дня з його незачиненого будинку, шляхом вільного доступу, невідомим викрадено ноутбук «Асус» вартістю понад 6,5 тис. гривень. Оперативники карного розшуку райвідділу за підозрою у скоєнні злочину затримали 14-річного місцевого жителя, в якого викрадене вилучено.

  • У Червоноармійському районі 72-річна жителька с.Чернявки розповіла, що 1 січня, близько 10 години, із її будинку невідомим було викрадено гаманець із грошима в сумі 950 гривень. Працівники міліції затримали раніше судимого, 29-річного місцевого жителя, котрий у скоєному зізнався.