СТРІЛЬБА: ФАВОРИТИ НЕ ЗДАЮТЬ ПОЗИЦІЙ

СТРІЛЬБА: ФАВОРИТИ НЕ ЗДАЮТЬ ПОЗИЦІЙ

Згідно з календарним планом проведення спортивно-масових заходів Новоград-Волинської районно-міської організації Товариства сприяння обороні України, 16-17 лютого, у місті відбулися молодіжні змагання зі стрільби з пневматичної гвинтівки, присвячені Дню захисника Вітчизни.
Варто відзначити, що останнім часом значно підвищився інтерес до таких змагань, що спонукало організаторів провести стрільби районних і міських команд у різні дні.
Районні первинні організації ТСОУ були представлені на турнірі 19 командами. Із результатом у 120 балів перемогу святкували юні стрільці загальноосвітньої школи Яруня (голова первинної організації В.Коропчук). Усього одним балом поступилася лідерам команда городницької ЗОШ. Третє місце — у команди з села Красилівка (107 балів).
В особистому заліку трійку кращих сформували: Сергій Фільчук (с.Пилиповичі), Ярослав Михайлишин (с.Красилівка) і Сергій Бондаренко (с.Нова Романівка).
У міських змаганнях взяли участь одинадцять команд. Беззаперечну перемогу здобули фаворити — учні колегіуму, котрі опановують навички стрільби під керівництвом викладача предмету «Захист Вітчизни» Олександра Іванова. Колегіанти були, як ніколи, влучними й вибили на трьох 183 бали.
На другому місці зі 127 балами — учні ЗОШ №3 (тренер А.Дорошенко), на третьому — студенти промислово-економічного технікуму (121 бал, тренер М.Глушенко).
Вже четверті змагання поспіль немає рівних у влучності учню колегіуму Сергію Хом’яку. Нині хлопчина знову покращив свої попередні результати — 75 балів (проти 65 й 64 на минулих турнірах). Колегіант Олександр Смоляр (64 бали) посів друге місце, учень третьої школи Владислав Надводнюк (58 балів) — третє.
За традицією, із кращих спортсменів місцевого турніру буде сформована збірна для участі в обласних змаганнях зі стрільби з пневматичної гвинтівки, що відбудуться 30 квітня в Овручі.
Новоград-Волинська районно-міська організація ТСОУ висловлює вдячність директору колегіуму К.Сідлецькій та викладачу О.Іванову за допомогу у проведенні змагань.
Підготував Олег БРЮХАНОВ