ДІЯЛЬНІСТЬ РИНКУ В ЦЕНТРІ МІСТА НЕОБХІДНО УДОСКОНАЛЮВАТИ

ДІЯЛЬНІСТЬ РИНКУ В ЦЕНТРІ МІСТА НЕОБХІДНО УДОСКОНАЛЮВАТИ

\"ДІЯЛЬНІСТЬ6 квітня члени виконавчого комітету змушені були ще раз збиратися, оскільки деякі керівники проігнорували цей виконавчий орган міста на минулому засіданні. Цього разу розглядалося у повторному читанні два проекти рішення.
Вже стало традиційним на прохання адміністрації ринку на вул.Яновського, 2, під час активної сезонної торгівлі розширювати територію закладу, вносити зміни до руху транспорту вулицею Ш.Алейхема.

Кожного разу від адміністрації та власників ринку міська влада вимагає наведення належного ладу як благоустрою, так і санітарного. Даний торговельний заклад є приватним, працює на спрощеній системі оподаткування, у міський бюджет коштів не перераховує. З одного боку, він займає зручне для жителів Новограда місце, з іншого — належного порядку на ньому немає. За словами його директора Костюка М.К., вже півмільйона гривень вкладено у будівельно-проектні роботи. Життя вимагає грунтовної реконструкції — зведення сучасної, критої, відповідно облаштованої будівлі, де вестиметься торгівля. Керівництво ринку мотивує гальмування модернізації відсутністю відповідних на це коштів. Наразі ж у центрі міста в такому вигляді функціонування сезонної торгівлі не може бути. На цьому наголошував міський голова, інші члени виконавчого комітету.
Прийняте рішення вимагає від адміністрації недопущення на території ринку розміщення торгівлі промисловими товарами, категоричної заборони торгувати за його межами. Відведену площу належить систематично та якісно прибирати. Для контролю за його діяльністю створено спеціальну робочу групу на чолі із заступником міського голови Сергієм Колотовим.
Відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради