З ВЕЛИКОДНЕМ!

З ВЕЛИКОДНЕМ!

\"ЗДОРОГІ ЗЕМЛЯКИ!
ЩИРОСЕРДЕЧНО ВІТАЮ ВАС ІЗ СВІТЛИМ ХРИСТОВИМ ВОСКРЕСІННЯМ!

У всі часи це свято було і залишається символом єднання християнської спільноти, оберегом віри й духовності, днем, коли ми з особливою силою відчуваємо глибоке і життєдайне коріння свого родоводу. Воно зміцнює нашу віру у перемогу добра над злом, вічного життя над смертю.
Тож зичу, нехай ваші душі будуть багаті на добро, як святковий стіл, чисті, як великодній рушник, і веселі, як українські писанки. Нехай Великодні дзвони принесуть у ваші оселі радість, віру, надію і любов.
З шаною і повагою та найкращими побажаннями,
Володимир ЛИТВИН, Голова Верховної Ради України

ВЕЛЬМИШАНОВНІ НОВОГРАД-ВОЛИНЦІ!
ХРИСТОС ВОСКРЕС!

У ці світлі, найрадісніші дні, коли «Христос воскрес із мертвих, смертю смерть подолав і тим, що в гробах, життя дарував», — Він дарував нам вічність!
Розділяю з вами молитовну радість Воскресіння Христового.
Бажаю вам родинного добра, здоров’я, довгих років життя, творити на славу Божу добрі діла для Українського народу, своєї родини та для ближніх по життю.
Нехай вас укріпляє Воскреслий Христос, придає вам сил духовних та тілесних, спокою, миру, любові на многії і благії літа.
З повагою і у Христі любов’ю ваш Смиренний слуга по вірі Христовій, командувач Південного оперативного командування, генерал-лейтенант П.М.ЛИТВИН


ЗІ СВІТЛИМ ХРИСТОВИМ ВОСКРЕСІННЯМ!
Великодні дні зазвичай спонукають усіх віруючих по-новому побачити й відчути себе в світі, оцінити чистоту своїх помислів, бажань та вчинків, а ще — бути добрішими, милосерднішими, терплячішими, благороднішими один до одного.
Зі святом вас, шановні звягельчани та гості славного Поліського краю! Від усього серця бажаємо Вам благодаті, добробуту, окриленого настрою, миру, злагоди та душевної величі.
Нехай цей Великий День дарує всім вам щастя, здоров’я, любов та непохитну віру в кращий завтрашній день!
Володимир ЗАГРИВИЙ, міський голова
Андрій ПОЛІЩУК, заступник голови районної державної адміністрації
Франц ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, голова районної ради