ПРО СКЛИКАННЯ П’ЯТОЇ СЕСІЇ МІСЬКОЇ РАДИ ШОСТОГО СКЛИКАННЯ

Керуючись пунктами 8, 20 частини четвертої статті 42, частинами першою, чотирнадцятою статті 46, статтями 25, 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ­регламентом Новоград-Волинської міської ради, рішенням міської ради від 16.12.10 р. №20 «Про план роботи міської ради на перше півріччя 2011 року»:
І. Скликати п’яту сесію міської ради шостого скликання з 7 по 17 червня 2011 року з таким порядком денним:
1. Про обрання секретаря міської ради. Доповідач: Загривий В.І. — міський голова.
2. Про внесення змін до рішення міської ради від 11.11.10 р. №2 «Про утворення постійних комісій міської ради, затвердження їх складу і обрання голів».
3. Про план роботи міської ради на друге півріччя 2011 року.
4. Про внесення змін до регла­менту Новоград-Волинської міської ради. Доповідач: Диба В.Я. — начальник організаційного відділу міської ради.
5. Про податок на нерухоме майно відмінне від земельної ділянки (регуляторний акт).
6. Про внесення змін до міського бюджету на 2011 рік. Доповідач: Смажук Г.К. — начальник фінансового управління міської ради.
7. Про надання дозволу на попереднє погодження місця розташування тимчасової архітектурної форми та виготовлення технічної документації із складання плану особистого строкового сервітуту земельної ділянки.
8. Про затвердження технічної документації із складання плану особистого строкового сервітуту земельної ділянки та надання дозволу на розміщення малої архітектурної форми і укладання договору особистого строкового сервітуту. Доповідач: Гончарук Л.М. — заступник начальника управління містобудування та архітектури міської ради, головного архітектора міста.
9. Про передачу у власність, користування земельних ділянок та про інші питання земельних відносин. Доповідач: Михальчук В.І. — начальник відділу Держкомзему в м. Новоград-Волинський.
10. Про внесення змін та доповнень до Програми економічного і соціального розвитку міста Новограда-Волинського на 2011 рік. Доповідач: Карпінська С.С. — начальник відділу економічного аналізу і планування міської ради.
11. Про розгляд проекту «Створення еколого-натуралістичного парку як експериментально-дослідницького центру з метою розробки інноваційної моделі екологічної освіти і виховання та нових підходів до вивчення природничих дисциплін у місті Новограді-Волинському».
12. Про впровадження системи енергоаудиту в бюджетних установах міста Новограда-Волинського.
13. Про надання згоди на приєднання до Європейської ініціативи «Угода мерів». Доповідач: Гудзь І.Л. — начальник відділу підтримки муніципальних ініціатив та інвестицій міської ради.
14. Про внесення змін до Правил користування системою централізованого комунального водопостачання та водовідведення в місті Новограді-Волинському та контролю за їх виконанням (проект регуляторного акту).
15. Про створення спільного комунального підприємства «Міськкомунсервіс».
16. Про впровадження інноваційної моделі розвитку Новограда-Волинського шляхом вдосконалення рекреаційної інфраструктури міста.
17. Про передачу газових мереж. Доповідач: Пеньков Ю.В. — начальник віділу житлово-комунальних послуг управління житлово-комунального госпо­дарства та комунальної власності.
18. Про затвердження переліку видів підприємницької діяльності, що здійснюються на умовах спрощеної системи ­оподаткування.
19. Про скасування рішень міської ради. Доповідач: Данилюк О.В. — начальник відділу підприємницької діяльності міської ради.
20. Про майно комунальної власності територіальної громади міста.
21. Про списання майна комунальної власності територіальної громади міста.
22. Про затвердження Положення про оренду майна комунальної власності територіальної громади міста (проект регуляторного акта).
23. Про затвердження Методики розрахунку і порядку використання плати за оренду майна комунальної власності територіальної громади міста (проект регуляторного акта). Доповідач: Усенко М.Г. — перший заступник міського голови.
24. Про нагородження відзнакою міста Новограда-Волинського орденом «Звягель».
25. Про внесення змін до додатку 16а до рішення міської ради від 28.02.10 р. №626. Доповідач: Янчук В.С. — керуючий справами виконавчого комітету міської ради.
26. Про затвердження міської комплексної програми боротьби з онкологічними захворюваннями на період до 2016 року. Доповідач: Дутчак Л.Р. — начальник відділу з питань охорони здоров’я міської ради.
27. Про депутатський запит депутата обласної ради Тарасюка Ю.І. до міського голови. Доповідач: Колотов С.Ю. — ­заступник міського голови.
28. Різне.
ІІ. Пленарне засідання провести 17 червня 2011 року у приміщенні великої зали адміністративного будинку міської ради. Початок о 9 годині.
ІІІ. Засідання координаційної ради голів постійних комісій міської ради за участю голів депутатських фракцій та груп провести 7 та 14 червня 2011 року, о 15 годині, в конференц-залі адміністративного приміщення міської ради з розгляду питань порядку денного п’ятої сесії міської ради шостого скликання.
IV. Засідання галузевих постійних комісій міської ради (голови комісій Журбенко О.І., Перерва В.І., Войтович А.В., Неук В.І., Помінчук В.Ф., Солодовник О.В., Мельник В.К., Остапчук В.І.) провести 9 червня,
о 15 годині, в приміщеннях міської ради:
— містобудування, архітектури та земельних відносин (к. 42, 2-ий поверх);
— промислової політики, інвестиційної діяльності та зв’язку (к. 39, 2-ий поверх);
— охорони здоров’я, соціального захисту населення (к. 46, 2-ий поверх);
— дотримання законності, охорони прав і свобод громадян та депутатської етики (к. 48, 2-ий поверх);
— освіти, культури, спорту та туризму (конференц-зал, 1-ий поверх);
— міського бюджету і комунальної власності (к. 32, 2-ий поверх);
— житлово-комунального господарства та екології (к. 50, 2-ий поверх, приймальня міського голови);
— підприємництва та транспорту (к. 11, 1-ий поверх).
V. На пленарне засідання міської ради запросити депутатів обласної ради, котрі проживають у місті і районі, членів виконавчого комітету міської ради, керівників виконавчих органів міської ради, міських органів виконавчої влади, міських організацій політичних партій, місцевих засобів масової інформації та журналістів.
VI. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на керуючого справами виконавчого комітету міської ради Янчука В.С.
В.І.ЗАГРИВИЙ, міський голова