НАШІ СПОРТИВНІ МЕДИКИ —ТРЕТІ В ОБЛАСТІ

НАШІ СПОРТИВНІ МЕДИКИ —ТРЕТІ В ОБЛАСТІ

\"НАШІВдало виступила команда Новоград-Волинського міськрайТМО у фінальній частині XVIII обласних спортивних ігор Житомирщини серед працівників галузі охорони здоров’я, присвячених Дню медичного працівника.
Змагання, що розпочалися в зональних групах ще 13 травня, завершилися у Житомирі, на спортивній базі Державного університету імені Івана Франка, 27 травня.
За підсумками зональних змагань до фінальної частини пробилися новоград-волинські медики, котрі були представлені у гирьовому спорті, кросі, армспорті, швидких шахах, шашках, міні-футболі. Не поталанило волейболістам та тенісистам, котрі не змогли подолати відбірний тур.
У спартакіаді загалом взяли участь 32 медичні установи області. Стабільний виступ спортсменів і команд у фінальній частині дозволив збірній Новоград-Волинського міськрайТМО в зонально-командному заліку зайняти почесне третє місце, поступившись п’ятьма очками лікарям із Житомира і лише одним очком — команді з Чуднова.
Ось які місця посіли звягельські лікарі в окремих видах спорту. Команда з легкоатлетичного кросу — на першому місці, зі швидких шахів — на другому, з гирьового спорту — на п’ятому, шашкісти — на сьомому, команда з міні-футболу — на восьмому місцях. Наші спортсмени в особистому заліку чемпіонами не стали, але здобули п’ять других місць. Це — Ігор Гарбовський і Катерина Титаренко (легкоатлетичний крос), Віталій Скаковський та Наталія ­Довбаш (швидкі шахи), Олександр Стародуб (гирьовий спорт).
Формував та очолював команду завідуючий профілактичним відділенням Юрій Дебич. Фінансову підтримку спорт­сменам надав голова профспілкового комітету Костянтин Шнайдер, до речі, учасник змагань з армспорту.
Хочеться подякувати за відповідальне відношення до участі у змаганнях головному лікарю Новоград-Волинського міськрайТМО Василю Борису та всім членам команди.
17 червня у Житомирі, на урочистому зібранні з нагоди Дня медичного працівника, команда з Новограда-Волинського буде нагороджена кубком і грошовою винагородою в розмірі 800 гривень.
Отже, бачимо, що працівники охорони здоров’я не тільки лікують, але й своїм особистим прикладом показують — активний, здоровий спосіб життя, фізкультура і спорт зміцнюють здоров’я і тіло людини.
В.БОРИСЮК, голова Новоград-Волинської міської ради ФСТ «Спартак»