НАДПИС НА ЛОБОВОМУ СКЛІ АВТОМОБІЛЯ

«Дорогий друже! Ось уже з березня цього року Ваше авто «Тойота-Лексус» знаходиться на парковці біля мого будинку. Кожну ніч мешканці нашої багатоповерхівки примушені вислуховувати різноманітні переливи мелодій, які випускає охоронна сигналізація. За цей раз Ви жодного разу не зволили дистанційно чи напряму відмінити сигнал тривоги, маючи можливість зробити це.
У мене до Вас прохання: ставтеся з повагою до людей, котрі живуть поряд з Вами, намагайтеся в майбутньому контролювати звуки, що видає Ваш новий прекрасний автомобіль. Я наполегливо Вам рекомендую в найближчі дні взяти за правило своєчасно відключати неправдиві сигнали тривоги, що «дарує» охоронна система Вашого авто при найменших сторонніх звуках! Такі, як: проїзд патрульного авто повз цю стоянку, гавкіт бродячих собак, короткочасне спрацювання сигналізації в сусідньому авто тощо.
У випадку незадоволення мого прохання у найближчий час (два дні) і ігнорування відключення сигналу тривоги протягом десяти хвилин, Вашу розкішну машину спіткає наступна участь.
Спочатку відточеним свердлом я майже тихо проб’ю скло дверцят для водія, проникну в салон і натисну кнопку відкривання капота. Якщо сигналізація дасть команду на блокування замка, то я з допомогою монтировки легенько припідніму капот і через щілину, що утвориться, гідравлічними ножицями перетисну вузол блокування замка капота, проникну у відсік двигуна і до біса витрощу пластикову сирену довбаної сигналізації. Потім вирву проводку запалювання і поставлю свій павук дротів із процесором роздачі імпульсів.
Услід за сиреною полетять і перекушені замки на кермо та педалі. Затим під’єднаю до системи подачі пального шланг од наперед приготованої 5-літрової каністри бензину, кину її просто під капот. Туди ж протягну жмут проводів для обходу електросистеми.
Через хвилину перетисну гідролещатами личинку замка «Мульти-Лока» на коробці передач і запущу двигун. За дві хвилини і двадцять секунд я покину стоянку на Вашому «Лексусі».
Через тиждень невдалого пошуку, коли електроживлення імобілайзера сяде, я витягну з річки притоплену у затишному місці машину, знайду довбаний імобілайзер і зроблю автопрофілактику в орендованому гаражі. А ще через тиждень колишня Ваша машина вищатиме новою сигналізацією вже в іншому дворі, в іншому місті, де мене, на щастя, в цей момент не буде.
У Вас на роздуми лишилося два дні. За цей час я постараюся поліпшити свій досвід і постараюся ­викрасти Вашу машину за 53 секунди, як той довбаний «Лінкольн-Навігатор», що давав нічні концерти під вікнами маминої квартири…».
Микола МАРУСЯК