ХРОНІКА 32/2011

23 липня до Новоград-Волинського МВ звернувся житель райцентру, 1955 р.н. Чоловік повідомив про те, що із його недобудованого будинку невідомим викрадено конструкції з металу. Сума завданого збитку становить 1 тисячу 100 гривень.
Наступного дня дільничні інспектори міліції за підозрою у скоєнні злочину затримали 25-річного непрацюючого місцевого жителя.
24 липня до Баранівського РВ звернулась жителька м.Житомир, 1954 р.н., із заявою про те, що із будинку її родичів, шляхом вільного доступу, невідомим викрадено гроші в сумі 800 гривень.
Працівники міліції за підозрою у скоєнні злочину затримали 15-річного місцевого жителя.
Цього ж дня 45-річний житель обласного центру заявив до Корольовського РВ міліції про те, що із його автомобіля «Мітсубісі Лансер», який він залишив без нагляду, невідомим викрадено ноутбук «Самсунг» та документи. Сума збитку становить 3 тисячі 200 гривень.
На місце події виїжджала слідчо-оперативна група райвідділу, яка розпочала першочергові дії зі встановлення всіх обставин злочину та причетних до нього осіб.
26 липня дільничні інспектори міліції Брусилівського РВ у ході проведення оперативно-профілактичного відпрацювання на присадибній ділянці непрацюючого 56-річного жителя району виявили та вилучили 1200 рослин коноплі, які направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру УМВС.
Цієї ж доби 44-річний житель Андрушівського району заявив до райвідділу міліції про те, що із його будинку, шляхом вільного доступу, невідомим викрадено фотоапарат «Кенон» та гаманець із грошима в сумі 90 гривень.
Працівники слідчо-оперативної групи за підозрою в скоєнні злочину затримали місцевого жителя, 1986 р.н.
28 липня до Любарського РВ звернулась 71-річна жителька району з заявою про те, що із її будинку, куди невідомий потрапив через відчинене вікно, викрадено гроші в сумі 3 тисяч гривень.
Працівники карного розшуку за підозрою у вчиненні злочину затримали неповнолітнього жителя району, 1995 р.н., у якого викрадене вилучено.
29 липня до Коростенського МВ звернувся житель райцентру, 1973 р.н., із заявою про те, що цієї ж ночі з його автомобіля «ВАЗ-2101», через незамкнені двері, невідомим викрадено автомобільний телевізор та особисті речі. Загальна сума збитку становить 650 гривень.
Працівники міліції проводять оперативні заходи щодо встановлення обставин злочину та причетних до нього осіб.
Шановні громадяни! У літній період традиційно активізуються протиправні діяння, пов’язані з крадіжками з транспорт­них засобів. Тому будьте особливо обачними та обережними. Залишаючи без нагляду свої машини, ви ризикуєте безпекою вашого майна. Не забувайте замикати двері авто, навіть якщо ви знаходитесь неподалік або відійшли на декілька хвилин. Подбайте про надійне місцезнаходження транспортного засобу на час вашої відсутності або відпочинку.