ВІТАННЯ 35/2011

ВІТАННЯ 35/2011






























Приватний підприємець Іванчук Сергій Васильович успішно займається наданням послуг міжнародних вантажних перевезень з 2003 року.


У власності Сергія Васильовича — сучасний автопарк, що забезпечує обслуговування найвищого рівня.

Він зумів досягти успіхів у наших важких умовах у такій складній справі, тому що поєднував блискучі здібності з наполегливою працею. У цьому відношенні Він служить всім нам прикладом, гідним наслідування.

Шановний Сергій Васильович! У день Вашого професійного свята прийміть наші найщиріші вітання та побажання успіхів у Вашому бізнесі. Нехай доля завжди посміхається Вам, а партнери ніколи не підводять. Бажаємо Вам доходів рівних і стабільних, боргів маленьких, непомітних, клієнтів багато приємних, законів ясних і зрозумілих, перевірок рідкісних і душевних, а криз — не щоденних! Щастя, здоров'я і благополуччя Вам і Вашій родині!


З найкращими побажаннями Ваш колектив


 


6 сентября отмечает прекрасный юбилей дорогой и любимый отец Владимир Петрович СЕМЕНЧУК


Сегодня и всегда тебе желаю счастья, храни тебя судьба от мрака и ненастья, от злого языка, от тяжкого недуга, от умного врага и мелочного друга. И дай тебе Господь, коль это в его власти, здоровья, долгих лет и много-много счастья.


С любовью и уважением дочь Виктория



2 вересня відзначає ювілей — 40 років — Олег Сергійович ПРОЦУН


Твій ювілей — щаслива дата і сумніватись тут не слід. Нехай сьогодні наші привітання у серці твоєму залишать добрий слід. Отож прийми найкращі побажання: здоров’я, щастя та багато літ. Всю доброту, яка існує в світі, всю радість, що живе серед людей, найкращі всі, що до вподоби, квіти даруємо тобі у цей святковий день! Нехай Господь завжди у поміч буде, а Мати Божа береже від зла, бажаємо ми тобі здоров’я, щастя й сили, радості земної і тепла.


З любов’ю і повагою брат Богдан з сім’єю


 

5 сентября празднует День рождения дорогая наша мамочка и бабушка Нина Павловна КУРЬЯТА из села Николаевка


С Днем рождения, дорогая!

Ты — наш Бог и наш кумир.

С Днем рождения, родная,

Наш семейный командир!

Ты живи на радость людям,

До ста лет — врагам на зло.

Вместе счастливы мы будем,

Нам с тобою повезло!

Чтоб здоровья был избыток,

Мама, ты — у нас одна!

Всех прошу налить напиток,

Пьем за маму все до дна!


Любящие вас дети и внуки


 

Дорогі друзі!


День знань — це особливий, хвилюючий, пам’ятний день у житті школярів і студентів, батьків і вчителів. Він завжди яскравий, сповнений квітами, посмішками, теплими привітаннями й урочистою музикою. А ще — неповторною і незабутньою мелодією першого дзвоника.

Це — день, із якого починається дорога в майбутнє. Тож бажаю учням і студентам досягнути своєї мети в житті, розуміти й виконувати настанови вчителів, зустріти гарних і добрих друзів.

Найщиріші слова подяки — вчителям, котрі діляться своїми знаннями, мудрістю і досвідом із підростаючим поколінням. А батькам бажаю, аби ваші діти виправдали всі сподівання, стали у житті великими людьми.


З повагою депутат обласної ради Петро СЕРБІН


 

ШАНОВНІ ПІДПРИЄМЦІ!


Щиро вітаємо вас із професійним святом!

Сьогодні економіка нашого краю розбудовується саме завдяки вам — ініціативним громадянам, які розвивають власний бізнес, створюють додаткові робочі місця, опікуються соціальним розвитком.

Ви з честю долаєте всі труднощі, що стають на вашому шляху. Бажаємо вам натхнення, подальшого розвитку, нескінченних підприємницьких ініціатив,успіхів і досягнення високих показників у вашій діяльності. Нехай негаразди оминають ваш бізнес і ваші родини.


В.ЗАГРИВИЙ, міський голова

А.ПОЛІЩУК, в.о. голови РДА

Ф.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, голова районної ради


 

Спілка ветеранів афганської війни вітає з Днем народження учасників бойових дій:


ГАВРИЛЮКА Дмитра Семеновича — 01.09.1940 р.н.

ШАЛАВІНА Олександра Миколайовича — 01.09.1950 р.н.

КОВАЛЬЦЯ Олександра Васильовича — 05.09.1963 р.н.

СПІДЧУКА Антона Макаровича — 05.09.1939 р.н.

САВИЦЬКОГО Бориса Олексійовича — 06.09.1935 р.н.


Спілка ветеранів афганської війни

Редакція газети «Звягель-Інформ»