ВІТАННЯ 39/2011

ВІТАННЯ 39/2011



















































































Вітаємо з Днем вчителя дорогого, шанованого класного керівника Чижівської ЗОШ І-ІІІ ступеня Володимира Валерійовича ОГОЛЯ


Вчитель! Скільки сили треба, щоб навчити нас усіх, і терпіння, і бажання, і надій, і сподівання. Вчитель наш — найкращий у світі, допоможе в хвилину важку, і нехай тільки посмішки й квіти він знайде на своєму шляху.


З повагою учні та батьки 7 класу



28 вересня відсвяткував свій 60-річний ювілей Микола Григорович ДМИТРЕНКО


Дорогий наш ювіляре! За ніжнеє серце, за щиру турботу, за вічне бажання добра нам усім, за мудрі поради, невтомну роботу тобі, любий наш, вклоняємось ми. Так будь же, рідненький, ти завжди щасливий, ніколи не хмурся, хоч важко тобі, бо ти у нас, милий, на світі єдиний, здоров’я і щастя бажаєм тобі!


Дружина, діти, рідні, друзі



5 октября празднует свой День рождения наш любимый папочка Валентин Николаевич ЖУРАВЕЛЬ


Папа, мы тебе желаем крепкого здоровья, счастья! Доброты, тепла, успехов и удач тебе почаще! Нам с тобой легко, уютно, даришь радость и покой, за тобой мы, милый папа, как за каменной стеной!


С любовью и уважением сынуля Дениска и жена Викуля!



29 вересня відзначив своє 50-річчя Василь Антонович МІЩУК


Прийшла до тебе ця знаменна дата в калиновім намисті літ, слова найкращі хочем передати, низький і щирий шлем привіт! Хай квітне доля у роках прекрасних, Господь дарує радість і здоров’я, хай кожен ранок з неба сонцем ясним тебе осяє світлом і любов’ю.


З любов’ю дружина, діти, зять, невістка та онуки



1 октября поздравляем с 16-летием любимого сына Александра Александровича БАГРОВА


В День рождения поздравления от нас — это раз. Шлём мы добрые слова — это два. Быть всё время впереди — это три. Жить со всеми в дружбе, в мире — это, кажется, четыре. Никогда не унывать — это пять. Приумножить всё, что есть, — это шесть. Быть внимательным ко всем — это семь. Быть всегда в нормальном весе — это восемь, девять, десять. Ну, а к этому в придачу — счастья, радости, удачи.


Любящие мама, папа



5 октября празднует День рождения Александр Михайлович ЯРОШЕНКО


С Днём рожденья поздравляем и всех благ тебе желаем. Жизни долгой и красивой, быть всегда везде счастливым. На работе — лишь успехов, дома — радости и смеха.


Мама, папа, доченька Катюша



27 вересня відсвяткувала 50-ліття Ольга Анатоліївна СІДЛЕЦЬКА


В день вашого, матусю, ювілею, ми вас вітаємо сім’єю. Здоров’я й щастя зичим не на рік — на все життя бажаєм щиро. Щоб більше радощів траплялося земних, щоб серце ваше, мамо, не боліло, щоб радісним і довгим був ваш вік з добром, любов’ю, спокоєм і миром!


Чоловік, донька, син, онук Костя, усі рідні


 

27 вересня відсвяткувала золотий ювілей Ольга Анатоліївна СІДЛЕЦЬКА з Майстрової Волі


Хай цвіте, не в’яне із роками доля, хай щасливих років птаха накує, хай вода дасть сили, а роса — здоров’я. Все, що треба більше, — хай Господь дає.


Кума Людмила, кум Микола і В’ячеслав


 

Шановні освітяни!


Восени ми відзначаємо День працівників освіти — свято, яке звільняє від буденності й допомагає осягнути найголовніше в житті. Кожен із нас згадує свого Вчителя — того, котрий долучив до книги, запалив іскорку знань, був старшим другом і порадником, кому ми зобов’язані своїми життєвими і професійними перемогами.

Ви сумлінно виконуєте свій професійний обов’язок, вчите нашу юнь пізнавати нове і пам’ятати про те, якого ми роду. Щиро вдячні вам за високе служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, самовідданість, добро і щедрість душі.

Зичимо вам здоров‘я, витримки, наснаги, злагоди й любові. Хай щедрою буде доля, хай оминають вас життєві негаразди. Нових здобутків і перемог!


В.Загривий, міський голова

С.Лавренюк, голова районної держадміністрації

Ф.Весельський, голова районної ради


 

Шановні бібліотекарі!


Прийміть найщиріші вітання від з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек.

Книга завжди була в особливій пошані на українській землі. Наші мудрі предки заснували гарну культурну традицію створення бібліотек — храмів духовності, знань та розради, бо знали, що книга — невичерпне джерело натхнення, розвитку та вдосконалення кожної людини.

Зичимо вам, дорогі бібліотекарі, міцного здоров’я, особистого щастя, творчого натхнення, добра, миру та благополуччя, відчуття справжнього задоволення від своєї роботи та нових успіхів на ниві просвітницького служіння людям!


В.Загривий, міський голова

С.Лавренюк, голова районної держадміністрації

Ф.Весельський, голова районної ради


 

Дорогі ветерани!


1 жовтня вся Україна відзначає День ветерана, як вияв глибокої поваги суспільства до людей старшого покоління, яким судилося перенести голодомор, тяготи війни, здійснити відродження країни після воєнної розрухи.

Шановні ветерани, прийміть щирі привітання і глибоку вдячність за все, що зроблено вами, заради нашого майбутнього. В усьому, до чого торкнулися ваші руки, залишилася частка вашої душі. Безперечно, власним життям ми теж завдячуємо саме вам.

Визнаємо за свій обов’язок у цей нелегкий час підтримувати вас, надавати реальну допомогу і все робити, щоб мати право називатися вашими гідними спадкоємцями.

Велика вам подяка за все, що зроблено.

Від щирого серця бажаємо вам і вашим рідним здоров’я, довгих років життя, добробуту і злагоди.


В.Загривий, міський голова

С.Лавренюк, голова районної держадміністрації

Ф.Весельський, голова районної ради


 

Шановні працівники освіти міста і району!


Щиро і сердечно вітаю вас із професійним святом! Висловлюю безмежну вдячність за вашу таку потрібну працю.

Постать учителя у всі часи уособлювала собою мудрість і знання, щирість і доброту, вміння знайти ключик до серця дитини. Дякую вам за те, що ви щоденно й невтомно ділитеся з учнями цими прекрасними якостями, вчите їх не тільки основам наук, а й вчите жити.

Ваша професія — нелегка і відповідальна. Адже якими виростуть наші діти, — значною мірою залежить від вас, від знань і виховання, отриманого в школі, від позашкільного спілкування з талановитими й досвідченими педагогами.

Хай невичерпними будуть ваші творчі сили і натхнення, завжди супроводжує здоров’я. Миру й злагоди вам і вашим родинам!


З повагою депутат обласної ради Петро СЕРБІН


 

Адмістрація та профспілковий комітет ЗОШ №3 вітає вчителів та ветеранів педагогічної ниви з Днем працівника освіти.


О, вчителі! Прекрасного Ви гідні, бо вибрали в житті свою мету, і нині скажемо: «Спасибі, рідні, за вашу місію подвижницьку й святу!»


 

ЩИРА ВДЯЧНІСТЬ


Палац дітей та молоді щиро дякує Першому секретарю обкому Комуністичної партії України, народному депутатові Миколі Михайловичу Тимошенку, секретарю міськкому Комуністичної партії України Геннадію Борисовичу Цапліну та всім представникам Комуністичної партії за підтримку ідеї та фінансування сценічних костюмів для фольк-лорного гурту «Мальва». Бажаємо Вам міцного здоров’я, життєвого благополуччя, щедрого достатку, служіння благородній меті. Ваш приклад доброчестя стане для
вихованців Палацу дітей та молоді зразком на життєвому шляху. Доземний Вам уклін!


Адміністрація та педколектив ПДМ, керівник фольклорного гурту «Мальва» Г.О.КУЧИНСЬКА, вихованці та батьки


 

ПОДЯКА


Висловлюємо щиру подяку депутату Житомирської обласної ради, командувачу Підвенно-оперативного командування генералу-лейтенанту Петру Михайловичу Литвину та керівникам Новоград-Волинської організації Народної Партії за те, що відгукнулися на моє прохання і допомогли мені отримати санаторне лікування у м. Трускавець, яке мені дуже необхідне і пішло на користь. Здоров’я, любові і добра вам на довгі роки!


З повагою пенсіонерка Н.Лісова, м.Новоград-Волинський


 

ПОДЯКА


Виносимо щиру подяку Благодійному Фонду «Древляни» та голові наглядової ради Стасюку В.І. за надану благодійну допомогу.


Від Лопатюк В.І.


 

ПОДЯКА


Висловлюю щирі слова вдячності Благодійному Фонду «Древляни», голові наглядової ради В.І.Стасюку за надану гуманітарну допомогу моїй хворій доньці Олені Котюк.


З повагою Н.Котюк


 

Спілка ветеранів афганської війни вітає з Днем народження учасників бойових дій:


ДОЛНЕРА Віктора Романовича — 30.09.1950 р.н.

РИБАКА Євгенія Гервасовича — 01.10.1939 р.н.

КРАВЧЕНКА Володимира Дмитровича — 01.10.1967 р.н.

МИХАЙЛЮКА Юрія Васильовича — 06.10.1965 р.н.


Спілка ветеранів афганської війни

Редакція газети «Звягель-Інформ»


 

Щиро вітаємо з Днем народження активістів ветеранського руху:


МІЛЯ Івана Івановича — 01.10.1939 р.н.

ЩИРСЬКУ Зою Миколаївну — 05.10.1946 р.н.


Міська рада ветеранів

Редакція газети «Звягель-Інформ»


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, учасників бойових дій:


ВОЗНЯК Ганну Степанівну — 30.09.1927 р.н.

ДОБРОВОЛЬСЬКУ Надію Іванівну — 30.09.1923 р.н.

КИРИЧЕНКО Софію Олексіївну — 04.10.1925 р.н.

КОТВИЦЬКУ Яніну Флоріанівну — 05.10.1922 р.н.


Міська рада ветеранів

Редакція газети «Звягель-Інформ»