ДЯКУЄМО, ЩО Є БІБЛІОТЕКА

30 вересня, коли в народі відзначають свято Віри, Надії, Любові і матері їхньої Софії, ми відзначаємо Всеукраїнський день бібліотек.
Бібліотека завжди була збирачем, хранителем і дослідником творів друку — вічних пам’яток писемності, популяризатором духовної спадщини поколінь. Книга завжди була в особливій пошані на українській землі. Наші мудрі предки заснували гарну культурну традицію створення бібліотек — храмів духовності знань та розради, бо знали, що книга — невичерпне джерело натхнення, розвитку і вдосконалення кожної дитини.
Саме таким храмом духовності для наших дітей є бібліотека-філія №2 для дітей, що знаходиться по вулиці Пархоменка, 74. Особливо привабливою та ошатною стала вона після проведення там ремонту. Сюди з великим задоволенням ходять діти і дорослі. Тут завжди можна знайти необхідну інформацію і вислухати слушну пораду. А скільки цікавих, яскравих масових заходів проводять працівники бібліотеки! Саме вони не тільки збирають і зберігають духовний скарб, але й вкладають багатство в наше майбутнє — підростаючих професорів, лікарів, вчителів, робітників. Вони, шановні берегині скарбниці знань, відкривають нашим дітям цікавий та багатогранний світ, прищеплюють любов до читання, дарують відчуття прекрасного.
З нагоди свята шлемо найкращі вітання працівникам бібліотеки.
З повагою батьки дітей-користувачів бібліотеки-філії №2 для дітей