ЩОБ ВИ МОГЛИ НАМИ ГОРДИТИСЯ!

Цієї ранньої погожої осені приходить до нас ще одне гарне свято — День вчителя.
Бути вчителем — не так просто. Адже це насправді талант — сіяти в серцях людей добре, мудре, вічне. Талант — уміти запалювати в дитячих очах вогник зацікавленості, ентузіазму, натхнення, вогник творчості, дати людині на початку її життя всі ті вміння, що потім стануть вирішальними у долі кожного з нас.
Сьогодні багато говориться про те, чи престижною нині є професія вчителя? Але про що тут сперечатися? Справжній вчитель завжди вміє зацікавити і повести за собою, а тому повага до нього, любов і вдячність йому — безмежні і незаперечні.
Саме на День вчителя звідусіль несуть у школи і садочки найкращі квіти, найтепліші слова, адже все це — для Вчителя. Тож ми також даруємо найкращі квіти і приєднуємося до найщиріших вітань на честь вчителів нашого міста. Хай ніколи не залишає їх серця іскра творчості та ентузіазму, нехай кожен робочий день приносить радість нових відкриттів та досягнень, хай ваші учні будуть вдячними та спраглими до знань, хай виростають достойними людьми, щоб ви могли ними гордитися і говорити з гордістю: «Це — мій учень!». А ми, учні, докладатимемо для цього всіх зусиль, аби ви дійсно могли тільки гордитися нашими досягненнями. І коли нас запитають, як досягнути успіху?, ми відповідатимемо: «Нас навчив бути успішними наш Вчитель»! Тож уклін вам за все, нових досягнень та звершень, зі святом!
З повагою учні школи «Лідера» (Палац шкільної молоді)