ВИЯВ ПОВАГИ І МИЛОСЕРДЯ ВОЗДАСТЬСЯ СТОРИЦЕЮ

ВИЯВ ПОВАГИ І МИЛОСЕРДЯ ВОЗДАСТЬСЯ СТОРИЦЕЮ

\"ВИЯВ1 жовтня в нашій державі відзначали День людей похилого віку, що засвідчує глибоку повагу і цивілізоване ставлення українського суспільства до найстарших представників громади, котрі заклали матеріальну базу незалежної держави.
З нагоди свята Новоград-Волинський міський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) одиноких і непрацездатних громадян влаштував для своїх підопічних благодійний обід у кафе «Залізничник» на 60 осіб зі святковим концертом. Захід став можливим завдяки спонсорській допомозі директора ринку «Урожай» Григоренка В.В., ПП Андрощука В.Ф. та голови благодійного фонду «Древляни» Стасюка В.І. Також підопічним територіального центру були вручені продуктові набори, підготовлені за спонсорської допомоги ПП Малярика В.В., ПП Гриніної Т.В., фабрики «Леся», ПП Ващенка О.М., ПП «Бісквіто-Мілк», ПП Шульги І.А., ПП «Арсен», ПП Бурлаченка О.М., ПП Оржеховської Т.В. та багатьох інших.
На святі були присутні: директор територіального центру Федорчук В.Г., начальник управління праці та соціального захисту населення Шутова Л.В., котрі з повагою та словами вдячності привітали пенсіонерів із цим днем. Хор ТПО УТОС «Чиста криниця», що завжди бере участь у заходах територіального центру, знову порадував присутніх піснями та веселими гуморесками.
Відзначення Дня людей похилого віку пройшло в теплій доброзичливій атмосфері, що ще раз нагадало всім про людський обов’язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини суспільства. Дякуємо всім, хто допомагає нам у цій благій справі!
Міський терцентр