ВІТАННЯ 41/2011

ВІТАННЯ 41/2011











































































































16 октября празднует свой День рождения наша любимая мамочка Татьяна Степановна БОНДАРЧУК


Милая, хорошая, родная, не грусти сегодня о годах, ты для нас такая молодая даже с серебринкой в волосах. Нам твои морщинки не заметны, и для нас тебя красивей нет. Будь же ты красивой и заветной ещё много-много долгих лет.


С любовью и уважением дочь Аня, сын Ваня и папа Вася!



Колектив Новоград-Волинської ЗОШ №10 щиро вітає шановну Зінаїду Миколаївну КОЗУБЕНКО працьовиту і талановиту людину, Заслуженого вчителя України з чудовим ювілеєм


Нехай у Вашій великій і людяній душі завжди горить вогонь молодості, творчості і дерзання. У цей осінній день прийміть найщиріші побажання міцного здоров’я, вічної молодості душі, доброти і щастя. Нехай золотистий жовтень дарує Вам радість і сонячні дні, а доля вишиває на рушнику життя золотими нитками повагу від учнів, шану від людей. Ми любимо Вас, пишаємося Вами. Бадьорості Вам, оптимізму, добра і достатку. Хай на срібних струнах серця звучить мелодія життя, хай доля щастям
озоветься на всі прийдешнії літа!



18 жовтня відзначатиме своє 50-річчя наша дорога дружина, матуся, бабуся, свекруха, сваха Галина Іванівна АНТИПЧУК


Летять роки, мов ластівки стрімкі, та серце молодим хай завжди буде. Щоб все робилось легко, залюбки, щоб добрі люди зустрічались всюди. Тож не старійте і не знайте у житті ні смутку, ані бід. У серці молодість плекайте, живіть до ста щасливих літ!


З любов’ю та повагою чоловік, сини, внучок Костя, невістка, свати Білошевські



14 жовтня святкує свій прекрасний День народження — 16-річчя — наша люба, кохана донечка і онучка Анастасія Вікторівна Родзінська


Щиро вітаємо Настеньку і бажаємо їй всього найкращого:

Ти — наше сонечко, промінчик світла,

Що зігріває радістю і щастям,

У свої 16 — ти трояндою розквітла,

Красива й ніжна — наша люба Настя.

Хай доля буде доброю до тебе,

Нехай дарує все, що б ти хотіла,

Кохання чисте під весняним небом,

А мрії хай здіймаються на крила.

Ти – наша гордість, наша радість щира,

Хай посмішка твої осяє очі,

Ми тебе любим і у тебе вірим,

Всього найкращого в життя для тебе хочем!


З любов’ю мама, папа, бабусі, дідусі, всі рідні



Оксамитовим цвітом розкішних хризантем завітав неповторний ювілей до вельмишановної Тетяни Миколаївни КРАВЧУК педагога-організатора ЗОШ №10


Вашу мудрість знаєм, цінимо Ваш досвід, шани в Вас поміж людей і поваги досить. Тож прийміть уклін від нас, щирі слова шани, всякий день і всякий час гордимось ми Вами! Стелися, доле, через все життя лише добром для доброї людини. На довгий вік, на щедрії літа, на щирість від людей, тепло родини!


З повагою педколектив школи



15 октября поздравляем с 30-летием любимого мужа, отца Александра Павловича ЮХИМЧУКА


День рождения супруга отмечаем за столом. Я — его жена, подруга, рассказать хочу о нём. Не страшны ни зной, ни стужа, потрясенья смутных лет, за плечём родного мужа не боюсь невзгод и бед. С ним легко идти по свету, на вопрос найти ответ. Лучше мужа в мире нету и мужчины тоже нет. Будь всегда красивым, ладным, деликатен будь и прост, за тебя, мой ненаглядный, поднимаю этот тост!


С любовью жена Наталья, дочери Карина и Ангелина



17 октября празднует свой День рождения Василий Викторович КЛЕВАН


Спасибо, людимый, за нежность и ласку, за счастье, безбрежность, за дивную сказку. За то, что, как прежде, со мною ты рядом, и я расцветаю под любящим взглядом. Спасибо судьбе, что свела нас с тобой. А было непросто нам в жизни порой... И всё-таки мы, не смотря на напасти, хранили друг друга и в горе, и в счастье. Да, жизнь — не малина, и сладости мало. Не раз нам слезами глаза застилало… Но нашему миру ты был верным стражем, по-рыцарски честен, как воин отважен. Спасибо, что
стал для меня ты судьбой, что радость узнала лишь рядом с тобой. Что чувство твоё до сих пор не остыло, тебе, мой родной и любимый, спасибо! С Днём рождения тебя, мой любимый!


С любовью и уважением жена Людмила, сын Дима, доченька Машенька, мама и папа



Марта Василівна БОСЮК


Сонечко, зроби своє життя щасливим, зроби все можливе, аби ти могла собою пишатися. Щоб ти приносила радість іншим, і щоб цей процес приносив радість тобі. Твоє життя залежить від тебе.


Малиш, дякую, що ти є.



Галина Демьяновна ЯРОЩУК


Дорогая мама, бабушка! Ничего, что голова седая и за плечами — целый век, для нас всегда ты молодая, самый любимый человек. Подольше с нами будь, родная, будь здорова, не болей! На свои годы не взирая, душею, сердцем не старей! С юбилеем!


Твои дети и внуки



13 жовтня відсвяткувала свій ювілей наша дорога дружина, матуся та бабуся Ніна Степанівна ШАЩУК


Сьогодні рівно 50 у Вашому житті минає. У цей святковий світлий день, коли настав Ваш ювілей, ми щиро Вас вітаємо, добра і щастя Вам бажаємо. Хай обминають Вас тривоги, хай Бог дасть щастя на путі, хай світла, радісна дорога щасливо стелиться в житті! Тож не старійте і не знайте в житті ні смутку, ані бід, у серці молодість плекайте. Живіть до ста щасливих літ!


З повагою чоловік Володимир, дочки Леся, Тамара, зяті Роман, Олексій, онуки Максим, Ярослав



13 октября с 60-летием поздравляем Анну Филипповну САХНЮК


Тебе, родная наша, всего лишь — 60! Душа твоя всё краше и теплее взгляд. Поэтому воспета, трудилась день и ночь, всегда была готова ты каждому помочь. И нас ты научила работать и любить, и мы, как ты, стремились полезны людям быть. Ты отдала нам горы душевного тепла, и через все невзгоды всегда вперёд вела. Тебе, любимой маме, единственной, родной, шлём поздравленья наши и наш поклон земной.


С уважением и любовью дочери Светлана, Людмила, зять Анатолий, внучёк Саша



17 жовтня вітаємо з ювілеєм нашого татуся і дідуся Віктора Вікторовича БІРУКА


Якби в словах була пророча сила, а в серці — полум’я цвіло, то ми б для тебе все зробили, щоб дня в житті сумного не було. Всю доброту, яка існує в світі, всю радість, що живе серед людей, найкращі всі на світі квіти даруємо тобі у ювілейний день. Достатком хай оселя буде повна, нехай скликає внуків та дітей, а ти красивий та щасливий до сотні літ стрічав гостей!


Внук Вітя, син Слава та невістка Люда



14 жовтня святкує своє 20-річчя Юлія Русланівна ГУСАРОВА


Від всього серця і душі прийми наші вітання, хай радість сяє на душі, а в серці хай горить кохання. Не знай ні горя, ані бід, не знай ні сліз, ані печалі. Зумій ти вірність зберегти і бути вірною коханню!


З повагою бабуся Надя, хрещений Ігор, хрещена Люда, брати Ваня і Сергій з сім’єю



12 жовтня відсвяткувала 75-річний ювілей дорога наша матуся, бабуся і прабабуся Ганна Юхимівна ГІЛЕВСЬКА


Люба, мила, ніжна, дорога матусю, хто тебе замінить — маму і бабусю, хто за тебе краще всіх нас зрозуміє, хто за нас, крім тебе, серцем перемліє? Якби можна, мамо, нахилити небо, щоб було довіку сонечко для тебе. Хай світлою буде життєва дорога, любов — від людей, а ласка — від Бога. Щоб здоров’я було, щоб жила — не тужила, ти найбільшого щастя в житті заслужила.


З повагою та любов’ю діти, онуки і правнучок Андріан



16 жовтня святкує свій День народження головний лікар міськрайТМО, депутат Житомирської обласної ради від Народної Партії Василь Миколайович Борис


Який присвятив своє життя збереженню найбільшої цінності кожної людини — здоров’я. Віддаючи їм свої знання, силу й почуття. Прекрасна, скромна людина, чудовий фахівець, умілий керівник і організатор. Глибока Вам шана та подяка за чуйність, сумлінну та відповідальну працю, професійний обов'язок. Бажаємо Вам здоров'я, благополуччя, які так необхідні у Вашій нелегкій і благородній справі.


З повагою виконком міської організації Народної Партії



16 жовтня святкує свій ювілей Володимир Львович КУЧКОВСЬКИЙ


Любий, рідний, наш коханий, вітаємо тебе з Днем народження! Хай сміється доля, мов калина в лузі, в колі щирих, вірних і хороших друзів. Зичим тобі щастя, радості, тепла, успіхів, здоров’я, злагоди й добра. Хай крокують поруч вірність і кохання, хай здійсняться мрії і твої бажання.


З любов’ю дружина Наташа та діти Максим і Денис



19 жовтня вітаємо з Днем народження Людочку СУКАЧ


Щастя тобі зичимо, ніжності, тепла, море щирих друзів, здоров’я та добра, хай крокують поруч вірність та кохання, збудуться всі мрії, задуми й бажання.


Від чоловіка Сергія, сина Тольчика, свекра, свекрухи, сім’ї Чернєцових



15 жовтня відзначатиме свій День народження добрий, милий, ніжний, коханий, дорогий Володимир Олександрович ЗАХАРЧУК


Так всього багато зичу, що не полічить. В мирі, радості, здоров’ї все життя прожить. Хай воно прекрасним буде, як вишневий сад, хай тобі приносить щастя вічний зорепад. Хай приходять ранки з добрими надіями, щоб завжди усі збувались задуми і мрії.


Від коханої дівчини



14 жовтня святкує свій 35-річний ювілей коханий чоловік, люблячий син і брат Микола Вікторович ЖОВТЮК


День сьогодні — особливий день! І коли щороку він приходить, серце, наче сповнене пісень, світ здається сповнений мелодій. Хай ніколи у твоїх очах чиста й світла радість не згасає, щоб не було горя навіть в снах! Хай Господь здоров’я посилає, Мати Божа хай благословить, хай Спаситель буде все з тобою! Хай в житті твоїм він кожну мить обдарує ласкою святою, береже від болю і від бід, посилає щастя й долю світлу, щоб життя прекрасне назавжди ніжною трояндою розквітло.


З найкращими побажаннями дружина, батьки, теща, тесть, брати та сестра з сім’ями



13 жовтня відсвяткував 3 рочки любий синочок Нікітка ЛУШНЕНКО


Колись пройдуть десятки літ, пролинуть, наче птиці. І ти, синок, як всі в житті, в своє гніздо полинеш... Полинеш тихо, непомітно, покинеш мамине крило, та не забудь ніколи, синку, матусі серце і тепло. Ти будь розумним, добрим, милим, я лиш тобою тепер живу: люблю, милуюсь, бережу.


З любов’ю мама та сестричка Настя


 

Адміністрація та профспілковий комітет ПАТ «Новоград-Волинський хлібозавод» у переддень професійного свята вітає працівників та ветеранів свого підприємства та всіх працівників харчової промисловості.


Дорогі трудівники харчової промисловості, прийміть слова заслуженої подяки та шани і найщиріші вітання з нагоди Дня працівників харчової промисловості. Нехай кожен день приносить вам нові здобутки і досягнення, а ваше життя буде щасливим і радісним, родинне тепло і затишок допомагають у виконанні почесного і відповідального професійного обов’язку. Вітаючи зі святом, зичу вам, шановні трудівники харчової промисловості, міцного здоров’я, наснаги, високих матеріальних статків у
ваших сім’ях та нових виробничих успіхів на благо нашого міста.


З повагою

С.Ф.ПОРТЯНКО, генеральний директор,

В.О.СЕРБІН, голова профспілкового комітету


 

УТОГ — НАШ РІДНИЙ ДІМ


Новоград-Волинська територіальна організація Українського товариства глухих на початку жовтня відмітило Міжнародний день глухих та День людей похилого віку. У цей день ми підводимо підсумки нашої роботи з людьми з вадами слуху. На обліку — 152 чоловіки. Наше основне завдання — бути для підопічних надійними помічниками у нелегкому сьогодненні. Було дуже приємно, коли в цей день завітав до нас Голова наглядової ради Владислав Іванович Стасюк з подарунками від благодійного фонду
«Древляни», де головою правління — Чорний В.І. Дуже вдячні людям, котрі дійсно дбають про людей. Також вдячні директору газети «Звягель-Інформ» Тетяні Усенко за допомогу у підписці на газету «Наше життя» на 2012 рік, також — редактору газети «Лесин край» Леоніду Остапчуку.


М.ШЕВЧЕНКО, голова ТО УТОГ


 

Шановна громада!


Приходить світле та радісне свято — Покрова Пресвятої Богородиці. Від часів Хрещення Київської Русі і до наших днів це свято духовно об’єднувало наш народ, живило його вірою у повсякчасне заступництво Божої Матері за людський рід, за мир і добро на нашій землі.

У світлий день Покрови Пречистої Богородиці, котра українцями завжди вважалася заступницею і покровителькою, відзначається національне свято — День козацтва. Ця традиція належно підкреслює велике історичне значення козацтва в боротьбі за утвердження української державності та суттєвий внесок у сучасний процес державотворення.

Козаччина завжди була однією з найяскравіших сторінок української історії, на славних прикладах якої виховувалося почуття національної самоповаги багатьох поколінь українців. Козацтво — звитяжна історія і велика гордість нашого народу, душа України, її надія і оберіг.

Національно-культурне відродження наших днів великою мірою живиться традиціями славної козацької доби. Саме представникам козацьких громадських об’єднань належить велика роль в утвердженні національної свідомості, подоланні комплексу меншовартості.

Тож щиросердно зичимо всім козакам та їх родинам щастя, здоров’я, наснаги у відродженні кращих національних традицій, плідної праці на благо народу задля світової слави України.


В.Загривий, міський голова

С.Лавренюк, голова районної держадміністрації

Ф.Весельський, голова районної ради


 

Шановні працівники харчової промисловості міста і району!


Від щирого серця вітаємо вас із професійним святом.

Харчова галузь відіграє значну роль у повсякденному забезпеченні населення продуктами харчування, задоволенні насущних потреб людей, підвищенні якості їхнього життя, забезпеченні продовольчої стабільності краю.

Впевнені, що, завдячуючи вашій самовідданій праці та професіоналізму, золотим рукам та любові до обраної професії, галузь і надалі розвиватиметься задля підвищення добробуту людей Новоград-Волинщини.

Бажаємо вам і надалі примножувати трудові здобутки.

Щастя, благополуччя та міцного здоров’я усім вам та вашим родинам, успіхів у всіх ваших починаннях. Нехай завжди у ваших домівках буде радість і достаток.


В.Загривий, міський голова

С.Лавренюк, голова районної держадміністрації

Ф.Весельський, голова районної ради


 

Спілка ветеранів афганської війни вітає з Днем народження учасників бойових дій:


ДЯЧЕНКА Володимира Петровича — 14.10.1946 р.н.

СКАКОВСЬКОГО Володимира Броніславовича — 14.10.1969 р.н.

КОЗАК Зінаїду Миколаївну — 15.10.1945 р.н.

САВЧУКА Олександра Яковича — 16.10.1946 р.н.

ПАРФЬОНОВА Василя Олександровича — 16.10.1955 р.н.

ДМИТРЕНКА Олексія Івановича — 17.10.1964 р.н.


Міська рада ветеранів

Редакція газети «Звягель-Інформ»


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, учасників бойових дій:


ГОПАНЧУК Марію Федорівну — 14.10.1922 р.н.

ШКАДЬ Ольгу Петрівну — 15.10.1926 р.н.

БРАЦЮК Ганну Олександрівну — 15.10.1927 р.н.

ВАСИЛЕНКО Уляну Дмитрівну — 20.10.1926 р.н.


Міська рада ветеранів

Редакція газети «Звягель-Інформ»