ПОДАТКОВА ІНФОРМУЄ!

Нормами пункту 11 підрозділу 2 розділу XX Перехідних положень Податкового кодексу України передбачено з 1 січня 2012 року реєстрація податкових накладних платниками податку на додану вартість — продавцями в Єдиному реєстрі податкових накладних, у яких сума податку на додану вартість в одній податковій накладній становить понад 10 тисяч гривень.
Податкова накладна, виписана при здійсненні операцій із постачання підакцизних товарів та товарів, ввезених на митну територію України, з 1 січня 2012 року підлягає включенню до Єдиного реєстру податкових накладних, незалежно від розміру податку на додану вартість, в одній податковій накладній.
25 листопада 2011 року, о 10 год., в актовій залі Новоград-Волинської ОДПІ (вул. Ушакова, 3) відбудеться семінар з бухгалтерами установ, підприємств та організацій усіх форм власності з питання оподаткування прибутку підприємств, податку на додану вартість та податку на доходи фізичних осіб, згідно з нормами Податкового кодексу. Індивідуальні консультації. Вартість семінару — 40 грн.
Сектор МРР та звернень громадян Новоград-Волинської ОДПІ