ХРОНІКА 51/2011

А ВОЗА ОБ’ЇХАТИ НЕ ЗМІГ...
19 грудня, близько 7 год. ранку, між селами Яворівка та Владин, мотоцикліст, 1989 р.н., виїхавши на зустрічну смугу, наїхав на воза, що рухався у зустрічному напрямку. В результаті: мотоцикліст із тілесними ушкодженнями — у Новоград-Волинському міськрайТМО, а віз — поїхав далі.
НАРОДИЛА... ВДОМА
16 грудня до відділення міліції поступило повідомлення від працівників станції швидкої допомоги про те, що місцева жителька, 1986 р.н., вдома народила мертву дитину. В ході перевірки з’ясувалося, що жінка протягом 4 годин скаржилася на болі у животі, а потім, під час справляння природніх потреб, народила дитину прямо у тазик із відходами. Працівниками міліції, судмедекспертами констатовано смерть дитини без наявних ушкоджень. Також при огляді приміщення було виявлено ножиці, якими мати перерізала пуповину. Тіло дитини направлено до моргу Новоград-Волинського міськрайТМО для встановлення причини смерті.
П.КОПТІЙЧУК, заступник начальника МВ УМВС

КРАДІЖКА НА 1100 ГРИВЕНЬ
17 грудня до Новоград-Волинського МВ звернулась 26-річна жителька району із заявою про те, що з її будинку невідомим викрадено 2 мобільні телефони та гроші в сумі 400 гривень. Сума збитку становить 1 тисячу 100 гривень.
Дільничні інспектори міліції встановили, що в скоєнні злочину обгрунтовано підозрюється 24-річний житель Хмельницької області, розшук якого триває.