ДЯКУЄМО ЗА ДОПОМОГУ!

Нещодавно наші земляки, Голова Верховної Ради України Володимир Литвин та командувач військ Південного оперативного командування, депутат Житомирської обласної ради, генерал-лейтенант Петро Литвин, завітали в місто з гуманною місією — підтримати і допомогти сім'ям, у яких проживають діти та особи з функціональними обмеженнями, тим сім'ям, що опинилися в складних життєвих обставинах. Двадцять три міські сім'ї отримали допомогу у вигляді засобів реабілітації, необхідної комп'ютерної та побутової техніки. А ще — можливість поспілкуватися з видатними особистостями держави та нашими славетними земляками.
Дякуємо вам за підтримку і допомогу, розуміння наших проблем, за безмежне милосердя до долі простих людей. Нехай наступаючий Новий рік та Різдво Христове принесуть вам та вашим сім'ям Божу любов, здоров'я, добро і затишок у ваші оселі. А смуток і горе обійдуть усіх стороною. Довгої долі та міцного здоров'я вашим батькам. Будьте щасливими і творіть добро для людей!
З низьким уклоном і вдячністю сім'ї: МОСКАЛЕНКІВ, МОСІЙЧУКІВ, ЗАГОРУЙКО, БОРТНИК, ЗМІЄВСЬКИХ, КОТЮК, САРГАНІВ, СКВОРЦОВИХ, ЧЕРКЕС, КОЛОДЮК, КОСТЮК, ЮХОВИХ, ШЕВЧУКІВ, ЯБЛОНСЬКИХ, ІНЖИЄВСЬКИХ, СТЕПАНОВИХ, ЗАХАРЧУКІВ, ТУЧИНСЬКИХ, БАЛЮКІВ, ФІЛІПОВСЬКИХ, ВІТЧЕНКІВ, РЕКЕЧИНСЬКИХ, БУРКОВСЬКИХ