ЗВІТУВАВ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

ЗВІТУВАВ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

\"ЗВІТУВАВ27 грудня у міському Палаці культури відбувся звіт міського голови. Такі звіти вже традиційно проходять щороку і, що можна було б відзначити з попередніх, завжди були досить емоційно напружені, адже новоград-волинці, які приходили заслухати владу, досить серйозно критикували ті чи інші моменти її роботи.
Однак, цього разу ситуація була дещо іншою — зал досить доброзичливо вислухав міського голову і запитання носили швидше робочий, а не конфліктний характер.

Можливо, тому, що цього року міською владою було зроблено багато конкретних і гарних справ, вдалося вирішити чимало проблемних питань. А конкретні справи, вони говорять самі за себе: помітно кращими стали дороги на вулицях Новограда-Волинського, в закладах освіти, культури та медицини активно ведуться будівельні та ремонтні роботи, швидкими темпами проводиться модернізація Водоканалу, помітно покращився стан житлово-комунальної галузі. Та й сам міський голова, будучи людиною скромною, самокритичною, толерантною, професіоналом з великої літери, заслужив повагу й визнання навіть від тих новоград-волинців, які ще на виборах, як то кажуть, «стояли по інший бік барикад». Тому особистих претензій до Володимира Івановича від жодного з присутніх у залі не було висловлено ні в записках, ні в усній формі — лунали лише подяки та прохання звернути ще увагу на ті чи інші моменти життєдіяльності Новограда-Волинського. Всі розуміли, що відразу все зробити неможливо, але прохання та побажання нотувалися, і, як запевнив мер, будуть аналізуватися та по мірі можливостей виконуватися. Вже наприкінці зустрічі надійшла записка, явно спрямована на те, щоб вивести мера із рівноваги, однак, і тут були дані В.І.Загривим толерантні пояснення.
Зокрема одним із таких проблемних питань була невиплата річних преміальних працівникам галузі освіти — Володимир Іванович повідомив, що дане питання — на контролі, що з листом про сприяння у вирішенні цієї проблеми він вже звернувся до Голови Верховної Ради Володимира Литвина і сподівається, що вдасться таким чином вплинути на ситуацію.
Загалом же міський голова ще раз наголосив на тому, що багато доводиться працювати не лише на місці, а й у столиці «пробивати» питання у різних міністерствах та відомствах, і що саме завдяки активному сприянню нашого земляка, Володимира Михайловича Литвина, вдається вирішувати надзвичайно багато проблем.
Лариса ГЕМБАРСЬКА
Фото Віктора ТИМОЩУКА