ДОРОГІ ВЕТЕРАНИ ВЕЛИКОЇ ВІТЧИЗНЯНОЇ ВІЙНИ, ВИЗВОЛИТЕЛІ НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКОГО РАЙОНУ!

68 років тому в ході зимового наступу радянських військ Новоград-Волинщина була повністю визволена від фашистських загарбників.
Ця подія — визначна дата в житті мешканців нашого міста і району, бо увібрала в себе мужність, героїзм, самопожертву воїнів-визволителів, партизанів, нескореного населення Новоград-Волинщини в боротьбі з ворогом.
Ви багато разів дивились у очі смерті, втрачали бойових побратимів, однак мужньо ­боролися за кожен клаптик рідної землі. Ваша воля до перемоги, сміливість знищили підступні наміри ворога.
Вічна Вам слава за те, що відстояли свободу й честь, незалежність нашої Батьківщини, зуміли здолати потужний натиск ворога при звільненні нашого рідного міста і району у січні
1944 року. Ваш подвиг завжди буде прикладом служіння Вітчизні, взірцем патріотизму і самопожертви заради миру на землі.
Схиляємо голови перед пам'яттю загиблих, перед усіма, хто, визволяючи міста і села нашої Батьківщини, наближав День Перемоги!
Вітаємо Вас, ветеранів, усіх жителів нашого Поліського краю зі святом визволення Новоград-Волинщини. Доброго Вам здоров'я і довголіття. Нехай Вашими зусиллями утверджується в нашому суспільстві злагода, міцніють надії на краще життя, віра в добрий завтрашній день України.
З повагою
В.ЗАГРИВИЙ, міський голова
С.ЛАВРЕНЮК, голова райдержадміністрації
Ф.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, голова районної ради

3 січня — 68 річниця визволення міста та району від фашистських загарбників. Запрошуємо 3 січня 2012 року, о 14:00, до міського Палацу культури на урочисті збори та святковий концерт з нагоди 68-ї річниці визволення Новоград-Волинщини від ­фашистських загарбників.