ХРОНІКА 4/2012

ЩЕДРИК, ЩЕДРИК... І Ко
12 січня, знявши замок з дверей магазину «Церем», що в с.Пилиповичі, «щедрувальники» поклали до свого мішка спиртні напої, тютюнові вироби, чай, каву і, звісно ж, солодощі — шоколад. Щодо даного «щедрування» проводиться перевірка.
ПОКИ ГОСПОДАРІ ВІДПОЧИВАЛИ...
Поки господарі одного з приватних будинків їздили десь у відпустку, злодії теж не дрімали. В ніч з 9 на 10 січня невідомі, розбивши скло у вікні, залізли в дім і викрали 2 ноутбуки. Висновок: не економте на сигналізації, гратах, або ж запросіть у гості, на час вашої відпустки, ­наприклад, тещу. І їй приємно, і вам спокійніше.
ХОДИШ В ГОСТІ ПО СВЯТАХ — БУДЬ ПИЛЬНИМ
13 січня жителя села Піщів, 1940 р.н., запросив у гості односельчанин, 1987 р.н. ­Добре відсвяткувавши щедрий вечір, господар, мабуть, переплутав традицію. Скориставшись тим, що гість задрімав, витяг з його гаманця 700 гривень, за що і був затриманий.
СНІГУРОНЬКА — НАВПАКИ
До міліції із заявою звернувся звягельчанин, 1992 р.н., що 13 січня, близько першої години ночі, до його будинку проник злодій і викрав телевізор. У ході оперативно-розшукових заходів була встановлена особа злодія! Ним виявилася місцева «снігуронька», 1978 р.н., в якої при затриманні і був вилучений злощасний телевізор. Проводиться перевірка.
Василь ОПАНАСЮК, заступник начальника міліції, начальник штабу МВ, майор