НЕ ВАЖКО ЗНАЙТИ СВОЮ ЛЮДИНУ СЕРЕД ТИСЯЧ ІНШИХ. ВАЖКО ВІДШУКАТИ ПОТРІБНУ ТИСЯЧУ...

НЕ ВАЖКО ЗНАЙТИ СВОЮ ЛЮДИНУ СЕРЕД ТИСЯЧ ІНШИХ. ВАЖКО ВІДШУКАТИ ПОТРІБНУ ТИСЯЧУ...

\"НЕАФОРИЗМІВ ПРО КОХАННЯ — БЕЗЛІЧ. А ПОЧУТТЯ — ОДНЕ І НЕПОВТОРНЕ
Цього романтичного вечора — 14 лютого — вогники запалилися не лише на великих червоних серцях, що прикрасили святкову сцену Палацу культури. Яскраво світилися вони також у очах тих, хто прийшов на програму «Стріли Амура». У закоханих пар — від гарячих емоцій, що дарує кохання, а у «одиночок» — від його бурхливого передчуття...

Серед тих, чиє серце цього вечора зовсім не проти було стати влучною мішенню для стріл бешкетника-Амура, головними претендентами виявилися шестеро сміливців: троє хлопців і стільки ж дівчат. Дебют програми «Стріли Амура» відбувся минулого року, тож вона залишається наразі новою для городян. Тим не менше, програма зібрала у залі чимало глядачів. За друзів прийшли вболівати студенти медичного коледжу, який делегував дівчат-учасниць, а чоловіків прийшли підтримати їх колеги-військовослужбовці.
Головний Амур Палацу культури — режисер програми Тетяна МУЗИКА — разом з ерудованими та кмітливими учасниками створили і у залі, і на сцені невимушену атмосферу. Питання, заготовлені ведучою та дівчатами й хлопцями, грунтувалися на цікавих уявних ситуаціях, а завданням учасників було відповісти так, аби сподобатися один одному та не дозволити нудьгувати залу.
\"НЕДівчата, наприклад, мали спрогнозувати власні дії, якщо, йдучи на побачення, вони потрапили під зливу, зіпсувавши зачіску та макіяж. Або відповісти, як поводитимуться, якщо у нічному клубі у їх хлопця на «цікавому» місці несподівано... «лопнуть» штани? Варіанти відповіді на це питання, до речі, не менш цікаві: 1. Заведете за ріг і заштопаєте. 2. Втечете. 3. Залишите танцювати, як є, щоб усі бачили і заздрили!?
Хлопцям доводилося шукати відповідь на питання, що вони робитимуть, наприклад, якщо їх дівчині запропонують знятися в еротичному фільмі... Або ж, як поводитимуться, якщо кохана дівчина не реагуватиме на їх залицяння... До речі, усі відповіли, що не будуть аж надто довго перейматися, якщо жодної реакції з боку дами серця не буде... Тож, дівчата, перш ніж відмовляти чоловікам, подумайте, чи варто, бо наступної спроби може й не бути... Хоча, з іншого боку, цікаво, куди подівся азарт у сучасної молоді?! Адже те, що дістається легко, не дуже сильно потім й цінується...
Окрім особистих якостей, дівчата продемонстрували власні таланти: хтось співав, хтось танцював, але лейтмотивом усіх виступів, звісно, стала тема пристрасного кохання. І якщо медичний коледж, окрім іншого, ще й кузня творчих особистостей — учасниці почувалися на сцені досить природно, то хлопці демонструвати свої таланти не наважилися — у військових із самодіяльністю сутужніше. Як, зрештою, загалом у чоловіків, адже у житті ними здебільшого керують стримані емоції.
Проте стриманість і здоровий глузд у День закоханих — це все одно, що сніг влітку. Тому і дисципліновані військовослужбовці, і чарівні майбутні медсестри, затамувавши подих, щиро зробили свій вибір, коли справа дійшла до ­визначення симпатій.
Ось, коли наступив зоряний час учасника №1 — військового контрактника Івана Старка. Перед його чоловічим шармом не встояла жодна з учасниць — усі обрали саме цього хлопця. А от вибір Івана пав на юну чорнявку, учасницю під №3 — Віту Іванченко.
\"НЕТаким чином співпала лише одна пара, що засвідчило не даремність старань режисера Тетяни Музики, котра попіклувалася, аби жодних домовленостей між учасниками перед програмою (хто кого обиратиме), не відбулося — кожен вперше побачив один одного безпосередньо на сцені. Тому інтриги не бракувало, і вибір був непередбачуваним для усіх. Усі учасники отримали заохочувальні призи від спонсорів: мережі магазинів «Формула» та косметичної компанії «Фаберлік».
Поки за лаштунками новоспечену пару радо вітали друзі, — ми поцікавилися враженнями учасників-переможців від програми та від їх взаємного вибору.
— Чесно кажучи, я не очікувала, що у мене співпаде пара, хоч подруги в один голос запевняли мене у тому, що перемога буде за мною. Я рада, що їх очікування справдилися, — сказала Віта Іванченко.
— Коли робив вибір то, емоції зашкалювали, — поділився Іван. — Не шкодую, що погодився на участь у цій авантюрі. По-перше, тому що познайомився із чудовою дівчиною, а по-друге — з’явився привід одягнути костюм і краватку.
Одразу після програми романтична пара відправилася на вечерю у кафе-бар «Анабель». Господиня закладу Наталя Осинська люб’язно надає таку своєрідну спонсорську допомогу парам-переможцям програми вже вдруге поспіль. Шампанське, свічки у формі сердець, інша відповідна атрибутика та смачні страви — усе це, зрозуміло, запам’ятається романтичній парі надовго, як би не склалися їх взаємини у подальшому житті.
Тим паче, що знайомство у День святого Валентина (дуже хочеться у це вірити!) просто приречене на запаморочливе та щасливе кохання довжиною у все життя. І чим більше людей вірить у це, тим більше шансів у кохання зігріти серця...
Юлія КЛИМЧУК
Фото Віктора ТИМОЩУКА