ХРОНІКА 11/2012

ДОДОМУ — БЕЗ ПРИКРАС І ШУБИ
6 березня невідома особа жіночої статі ввела в оману звягельчанку (по вул.Пушкіна) і заволоділа її ювелірними виробами, мобільним телефоном та ще й шубою. Остання зазнала матеріальних втрат на суму майже 8 тисяч гривень. За фактом даного злочину ­порушено кримінальну справу. ­Пошуки зловмисниці тривають.
ЗОЛОТО — ДО ЛОМБАРДУ
7 березня до міліції зателефонувала мешканка району і повідомила, що хтось напередодні забрався до її будинку і викрав ювелірні прикраси: дві золоті обручки, печатку і одну коронку. Дільничні інспектори незабаром злодія розшукали, ним виявився 23-річний знайомий потерпілої. Також з’ясувалося, що хлопець крадені речі вже встиг здати до ломбарду.
ЯКА ПРИВАБЛИВА ЦЯ МОБІЛКА
7 березня із заявою до правоохоронців звернувся житель міста. Він повідомив, що хтось у його дочки, учениці ЗОШ №9, у роздягальні школи з курточки поцупив мобільний телефон «Самсунг» вартістю 1200 гривень. Проводиться перевірка.
ПОГРАБУВАННЯ НЕ ВДАЛОСЯ
8 березня до магазину «Скіф», що по вул.Івана Франка, зайшли дві панянки і попросили продавця дати їм якийсь товар. Поки остання виконувала прохання жінок, ті намагалися зламати касовий апарат, щоб заволодіти виторгом. Проте, вчасно повернулася продавщиця і, побачивши, що діється, здійняла крик. Зловмисниці вмить «здиміли» з торгової точки.
Цього ж дня невідома особа поцупила з прилавка гаманець продавця (магазин «Дитячий світ»), в якому знаходилося 3387 гривень.
ЗГВАЛТУВАННЯ «ПО-ВОСЬМОМУ…»
Відсвяткувавши свято у знайомих, 36-річна мешканка міста поверталася додому. Дорогою до неї підійшло два молодих чоловіка і нав’язалися провести жінку додому. Та коли зайшли в темний провулок, молодики зажадали у звягельчанки інтиму. Коли та навідріз відмовилася, нахаби накинулися на неї і почали бити, а потім — ­згвалтували. Одного із гвалтівників працівники карного розшуку Новоград-Волинського МВ уже затримали. Ним виявився 32-річний житель Київської області. Міліціянти мають безперечні речові докази, які вказують на те, що саме він брав участь у скоєнні даного злочину.
За інформацією, наданою Новоград-Волинським МВ, підготував Микола МАРУСЯК