ХРОНІКА 14/2012

ПІДЗАПРАВИЛИСЯ
31 березня до чергової частини зателефонував мешканець міста і повідомив, що хтось у сусіда (вул.Миру) з баку його вантажівки злив дизельне пальне. Слідча група оперативників, котра прибула на місце пригоди, з’ясувала, що невідомий крадій уночі злив 140 літрів пального. Проводиться перевірка.
ОБ’ЄКТ УВАГИ — КОЛЯСКА
Пізно ввечері 31 березня до міліції подзвонила жителька міста, з вулиці Житомирської, і повідомила, що хтось із під’їзду на другому поверсі, де вона мешкає, вкрав її ­дитячу коляску. Зловмисника розшукують.
«ПОВЕСЕЛИВСЯ» НА ПЕРШЕ КВІТНЯ
Саме цього дня, ввечері, до правоохоронців зателефонувала мешканка вулиці Ціолковського і повідомила, що цього дня, в період часу з 15 до 19 години, хтось зірвав із її сараю навісний замок і, забравшись усередину, викрав саморобний зварювальний апарат, паяльну лампу, електродвигун, ручний візок та інші побутові речі. Міліціянти виїхали на місце пригоди, склали протокол. Тепер потрібно знайти першоквітневого «металіста».
ЗБИВ ЛЮДИНУ І ВТІК
2 квітня, о 4 ранку, до чергового відділення зателефонував невідомий чоловік і повідомив, що неподалік заводу «Церсаніт» лежить на землі жінка. Слідчо-оперативна група одразу виїхала на місце пригоди. Зі слів свідків стало відомо, що жінку збило авто, яке рухалося в напрямку Києва, близько 23 години минулого дня. Чому люди відразу не зателефонували до міліції, — з’ясовується. Разом із тим, установлено, що загиблій було близько тридцяти років, і вона була мешканкою Новограда-Волинського. Удар автомобіля був настільки сильним, що на дорозі лишилися залишки бампера, фар і дзеркальця. За цими деталями правоохоронцям легше буде встановити особу злочинця.
За матеріалами, наданими Новоград-Волинським МВ, підготував Микола МАРУСЯК