МИЛОСЕРДЯ НЕ МАЄ ВІКУ Й СТАТІ. ПРИЄДНУЙСЯ ДО ЧЕРВОНОГО ХРЕСТА!

Дорогі земляки! З метою поліпшення умов життя та соціального захисту найбільш уразливих верств населення та формування громадської думки щодо необхідності постійної уваги до проблем людей похилого віку, інвалідів, хворих на туберкульоз і СНІД, безпритульних дітей та сиріт, поліпшення умов їх життя з надання їм адресної матеріальної та натуральної допомоги, Українським Червоним Хрестом з 2 квітня по 2 травня оголошено Всеукраїнський місячник Червоного Хреста під гаслом: «Милосердя не має віку й статі. Приєднуйся до Червоного Хреста!».
Ми звертаємось до всіх, кому небайдужий людський біль, із закликом до конкретного і дієвого милосердя. Протягом місяця ми готові прийняти від вас перерахування коштів, продукти харчування, одяг, ліки, взуття. І якщо кожен з нас зробить хоч малий внесок у скарбничку добрих справ, — милосердя на нашій землі стане більше.
Приєднуйтесь до нас і давайте творити милосердя разом! Хай добро об'єднає нас!
Рахунок для перерахування коштів: Індентифікаційний код 02940173. Р/рахунок №26006203962, МФО 380805 РАЙФФАЙЗЕН БАНК АВАЛЬ м.КИЇВ. Внески для Новоград-Волинської міськрайонної організації Товариства Червоного Хреста з поміткою «Місячник ЧХ». Наш телефон в м.Новоград-Волинський: 2-13-52. Адреса: вул.Ковальського, 1.