АВТОШКОЛА ТСОУ І ТОВ «НОВОТЕКС» — «СУМЛІННІ ПЛАТНИКИ ПОДАТКІВ-2011»

АВТОШКОЛА ТСОУ І ТОВ «НОВОТЕКС» — «СУМЛІННІ ПЛАТНИКИ ПОДАТКІВ-2011»

НА ЖИТОМИРЩИНІ ВІДЗНАЧЕНО ПЕРЕМОЖЦІВ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО РЕЙТИНГУ
Церемонія нагородження відбулася 24 квітня у приміщенні Житомирської ОДА. Організатори рейтингу — Територіальне відділення «Асоціація платників податків України» в Житомирській області за участю Державної податкової служби у Житомирській області, Житомирської ОДА та Житомирської обласної ради відзначили, що акція «Сумлінні платники податків» є дуже важливою з огляду на розвиток підприємництва в області, а також формування загальної культури сплати податків.
При визначенні переможців до уваги брали не тільки сумлінність сплати податків, але й участь у соціальних програмах і благодійній діяльності, а також розмір і своєчасність виплати зарплати працівникам. Відповідно до рішення обласної рейтингової комісії, серед переможців першого туру рейтингу «Сумлінні платники податків-2011» Новоград-Волинська автошкола Товариства сприяння обороні України (директор Вращук Валентин Володимирович) — у номінації «Сумлінний платник податків у галузі культури та науки, категорія «Малі підприємства» та ­товариство з обмеженою відповідальністю ­«Новотекс» (керівник Янець Олександр ­Васильович) — у номінації «Сумлінний платник податків у галузі «Легка промисловість», категорія «Малі підприємства».
Всеукраїнський рейтинг «Сумлінні платники податків» започатковано в 2011 році.
Проводиться він у два конкурсні тури. Перший тур — на обласному рівні, другий — на всеукраїнському. Із 10-ти представлених номінацій в обласному рейтингу переможці визначились у 9-ти номінаціях. Це — 15 платників податків різних галузей, внесок яких у державну скарбницю склав понад 64 млн. грн.
Всі переможці конкурсу отримали спільні подяки від Державної податкової служби Житомирської області та Житомирської обласної держадміністрації, дипломи, а також статуетку «Богиня Фортуна».
Власна інформація