ДО ВІДОМА МОЛОДІЖНИХ ГРОМАДСЬКИХ ОБ’ЄДНАНЬ, КЛУБІВ МІСТА!

Молодіжний центр приймає заявки на участь у форумі молодих лідерів «Молодість не марнуй — дій та ініціюй!», який проводитиметься в місті Новограді-Волинському до Міжнародного дня молоді.
Метою заходу є активізація громадського життя молоді, обмін досвідом між молодіжними організаціями, налагодження співпраці з реалізації спільних молодіжних проектів, організація дружньої зустрічі молоді міста.
Форум дасть можливість учасникам подискутувати на актуальні теми, які хвилюють молодь, зустрітися із цікавими непересічними людьми, представниками державних структур, депутатського корпусу та іншими.
У рамках форуму заплановано провести конкурс малобюджетних молодіжних проектів. Пріоритети соціальних проблем, на вирішення яких у поточному році рекомендовано спрямовувати проекти:

  • популяризація здорового способу життя;

  • патріотичне виховання молоді;

  • екологічна просвіта молоді, зокрема проведення акцій з благоустрою, відзначення Дня Землі, Дня річки Случ, Дня туризму тощо;

  • створення умов для інтелектуального, творчого розвитку дітей та молоді;

  • популяризація гумору серед підлітків та молоді;

  • зменшення негативних явищ у дитячому та молодіжному середовищі, виховання загальнолюдських моральних цінностей, в тому числі, поваги один до одного, до батьків, людей похилого віку тощо;

  • підготовка молоді до ­подружнього життя, формування сімейних цінностей у дітей та молоді.


Отож, якщо ви молоді, активні, талановиті, у вас є ідеї, як зробити життя кращим, більш насиченим та цікавішим, і ви хочете розповісти про це іншим і прагнете втілити свої задуми в життя, — давайте зробимо це разом!
Чекаємо вас за адресою: вул.Шевченка, 5/1, ІІ поверх Молодіжного центру, тел.: 2-16-85.