П’ЯТЬ ПРОБОЇН ПІД ВАТЕРЛІНІЄЮ…

П’ЯТЬ ПРОБОЇН ПІД ВАТЕРЛІНІЄЮ…

\"П’ЯТЬПісля двох переможних спарингів (проти команди «Пулини» з Червоноармійська — 1:0 та команди «Случ» із Березного — 5:1) у черговій товариській грі «Авангард» зустрівся на домашньому стадіоні із рівненською «Славією», яка нині перебуває на другому місці в чемпіонаті Рівненської області, поступаючись лише одне очко лідеру — «ОДЕКу». Цей матч виявився аж надто результативним — новоградська команда відзначилася трьома голами, на які рівненчани відповіли п’ятьма, оголивши масу проблем у захисті «Авангарду».
Вже на 10-ій хвилині, скориставшись грубою помилкою у захисті «Авангарду», гравець гостей із близької відстані переправив м’яч у ворота, які захищав Максим Дубров. Щоправда, через кілька хвилин новоградці відігралися. Гол в активі Юрія Періна, котрий завдав вирішального удару після красивої комбінації за участю Ігоря Ковальчука й Андрія Бусленка. Проте рівновага протрималася недовго. Гра рукою у власному штрафному майданчику — і пенальті, реалізація якого дозволила «Славії» знову повести в рахунку. А ще за мить рівненчани забили втретє, скориставшись черговою незлагодженістю в обороні «Авангарду». До кінця тайму новоградці відквитали один гол (Андрій Бусленко), і на перерву команди пішли за рахунку 2:3.
У другій половині гри «Авангард» більше володів ініціативою. Відмінну нагоду оформити дубль мав Юрій Перін, але воротар гостей був на висоті. Трохи згодом кіпер «Славії» ще й виграв у Періна дуель під час пенальті. Словом, м’яч відверто не йшов у ворота гостей, або ж наші гравці атакувальної ланки відзначалися марнотратством. Втім, рахунок таки став рівним. Ще один пенальті (за гру рукою) реалізував Володимир Борисюк — 3:3. Але заключні 5-7 хвилин гри були за гостями, які ще двічі покарали «Авангард» — 3:5.
Керівник команди Микола Іванюк закликав не робити трагедії з цієї поразки, адже «Авангард» грав без шести гравців, котрі могли би підсилити гру. Втім, перед стартом у кубку аматорів такі «дірки» в обороні, що призвели аж до п’яти голів, не можуть не турбувати.
Олег БРЮХАНОВ
Фото Віктора ТИМОЩУКА