КОНКУРС ВІД УКРПОШТИ: «МІЙ УЛЮБЛЕНИЙ ЛИСТОНОША»

Ви любите писати листи? Поважаєте нелегку, але таку відповідальну працю листоноші? Станьте учасником конкурсу та розкажіть про свого листоношу!
Українське державне підприємство поштового зв’язку «Укр­пошта» з нагоди відзначення 9 жовтня Всесвітнього дня пошти оголошує конкурс «Мій улюблений листоноша». Конкурс проводиться серед споживачів, здатних творчо подати інформацію про діяльність листонош — найбільш масової професії в «Укрпошті».
Учаснику конкурсу необхідно написати одного листа (обсяг — до 800 слів) та розповісти про листоношу, який його обслуговує, як про цікаву людину, можливо, з незвичайною долею; як про найближчого надійного партнера в житті та бізнесі; високопрофесійну, інтелігентну, талановиту, толерантну людину, яскраву особистість, а також про оригінальні життєві випадки, пов’язані з роботою листоноші на доставній дільниці, про особисте ставлення до професії «листоноша» та до подій, описаних у листі, тощо.
Учасник конкурсу має надати відомості про листоношу (прізвище, ім’я, по батькові, назву відділення поштового зв’язку) та про себе (прізвище, ім’я, по батькові, вік, професія, місце роботи чи навчання, домашня адреса, контактний телефон). Листи, які не матимуть такої інформації, не розглядатимуться.
Конкурс триватиме з 10 серпня до 10 вересня 2012 року. Останній термін відправлення листів на конкурс — 10.09.2012 року, що має підтверджуватися відбитком календарного штемпеля на конверті.
Листи надсилаються за адресою: УДППЗ «Укрпошта», вул.Хрещатик, 22, м.Київ, 01001. На конверті зробити позначку: «На конкурс».
Листоноша, про якого йтиметься в більшості листів, надісланих на конкурс, стане переможцем конкурсу «Мій улюблений листоноша».
Переможець конкурсу «Мій улюблений листоноша» нагороджується цінним подарунком — сертифікатом на 2-х осіб на поїздку до однієї з країн Європи.
П’ять авторів найцікавіших листів отримають пам’ятні подарунки — набір книг.
Вручення винагороди переможцю конкурсу відбуватиметься в урочистій обстановці під час святкування Всесвітнього дня пошти — 9 жовтня 2012 року.
Інформація про переможця конкурсу та авторів найцікавіших листів оприлюднюватиметься в газеті «Поштовий вісник» та на корпоративному веб-порталі «Укрпошти».
Напишіть листа й, можливо, про вашого листоношу дізнається вся Україна!
Центр поштового зв’язку №4
www.ukrposhta.com