СЕКРЕТИ УСПІХУ — ВІД ВОЛОДИМИРА ЛИТВИНА

СЕКРЕТИ УСПІХУ — ВІД ВОЛОДИМИРА ЛИТВИНА

\"СЕКРЕТИ11 вересня наш земляк, Голова Верховної Ради України, академік Національної Академії Наук України Володимир Литвин прочитав лекцію про те, як стати успішним молодим новоград-волинцям — учням та студентам, які через рік-другий будуть обирати свій самостійний шлях у житті. Зрозуміло, як важливо не помилитися на цьому шляху, і поради успішного, знаного на весь світ політика та державного діяча юні звягельчани слухали з особливою увагою.
Варто зазначити, що це були швидше навіть не лекції у звичному для нас офіційному форматі, а щире, просте і душевне спілкування — Володимир Михайлович розповів про власний життєвий шлях, про те, як став політиком, про свої погляди на прості і звичайні речі — стосунки в родині, кар’єру, навчання. Спілкування це було надзвичайно теплим, довірливим — кількасот молодих людей, які завітали на ці дві зустрічі зі спікером в зали промислово-економічного технікуму, а згодом — у ЗОШ №4, слухали виступ Володимира Литвина дуже зацікавлено і уважно — неначе на одному подиху, а запитання ставили ті, які найбільш турбували і з якими звертаються, зазвичай, до людини, котру поважають і якій довіряють.
Відкриваючи власні секрети успіху, Володимир Литвин зазначив, що найголовніше в житті — це сім’я, яка підтримує тебе у всіх життєвих ситуаціях, хороша освіта і педагоги, які допомагають цю освіту здобути, а також важливо поставити в житті перед собою мету і досягати її.
Записала Лариса ГЕМБАРСЬКА