Перевірку пройдено!

Перевірку пройдено!

\"ПеревіркуПереможця і трьох призерів привезла команда клубу карате-до «Січ» і дитячо-юнацької спортивної школи з турніру у Львові, організованого й проведеного тамтешнім клубом «Юніон». Власне, турнір, який проходив у перший день зими, і отримав однойменну назву — «UNION CAP».
У віковій категорії 16-17 років та ваговій до 55 кг переможцем став звягельчанин Дмитро Корнійчук. «Дуже важко йому далися всі три поєдинки, адже підібрався сильний склад учасників. Дмитро виривав перемоги практично на останніх секундах», — прокоментував «Звягелю» цей успіх один із тренерів клубу «Січ» Вадим РИБАЧОК.
Призерами стали Ольга Павлова (друге місце), а також Ігор Дем’янчук (команда Новоград-Волинського району), Анастасія Василенко й Анатолій Овсянніков — треті місця.
Вадим Рибачок зауважив, що в Анастасії Василенко були гарні шанси стати переможцем, однак долю півфінального поєдинку не на її користь вирішив усього один бал — суперниця провела результативну дію практично в останню мить. А згодом саме вона виграла й фінал.
Загалом у наших — дев’яте командне місце серед 58 клубів, що представляли 8 країн. Окрім українців, за нагороди змагалися каратисти з Естонії, Латвії, Росії, Білорусі, Чехії, Словаччини та Австрії. Компанія підібралася чимала — близько шестисот учасників. Власне, й новоград-волинська команда була доволі представницькою — 22 спортсмени.
«У деяких категоріях було заявлено до півсотні спортсменів. Було складно пробитися у призери», — додав Рибачок.
Між тим, для представників вікових груп 14-15 і 16-17 років, зокрема, для Дмитра Корнійчука, цей турнір відіграв важливу роль — став сер­йозною перевіркою сил перед міжнародним турніром у Хорватії (19 січня наступного року), від виступу на якому безпосередньо залежатиме включення до складу національної збірної, що в лютому вирушить на чемпіонат Європи (Туреччина).
А нещодавно, як повідомив Вадим Рибачок, ще один етап підготовки проходив у Новограді-Волинському. На базі колегіуму впродовж трьох днів тривали навчально-тренувальні збори, в яких узяли участь 50 спортсменів із різних українських клубів.
Олег БРЮХАНОВ