Хроніка 50/2012

ГУСИ ПОЇХАЛИ НА ВЕЛОСИПЕДІ
1 грудня до міліції зателефонувала мешканка с.Перемога Новоград-Волинського району і повідомила про те, що минулої ночі у неї з хліва хтось викрав двох гусей, вартість яких складає 400 гривень, а також зник і старенький велосипед. За даним фактом крадіжки проводиться перевірка.
ЧОЛОВІКА ВБИЛИ НА ОЧАХ СПІВМЕШКАНКИ
5 грудня, після опівночі, до одного будинку в Городниці ввірвалися троє невідомих чоловіків і без будь-яких передмов почали завдавати удари господарю оселі. Били доти, доки той не віддав Богові душу. Коли нападники пішли геть, співмешканка жертви зателефонувала до міліції. По гарячих слідах правоохоронці зловмисників затримали. Один із них ви­явився мешканцем Городниці, решта — з найближчих сіл району.
ЗОЛОТО «ВИСТРИБНУЛО» ЧЕРЕЗ ВІКНО
5 грудня невідома особа, у вечірній час, відігнувши якимось предметом створи вікна будинку, що по вулиці Ушакова, викрала з квартири 50 гривень, а також золотих виробів на суму три з половиною тисячі. Злодія розшукують.
«КРОЛІ — НЕ ТІЛЬКИ ЦІННЕ ХУТРО…»
У ніч із 4 на 5 грудня невідомі особи викрали 12 кролів із сараю мешканця с.Ужачин. Як зазначив обікрадений чоловік, крадії завдали йому збитків на суму більше двох тисяч гривень. Особи злодіїв, які полюбляють дієтичне м’ясо, намагаються встановити міліціянти.
ВЕРСТАТИ ЛИШИЛИ БЕЗ ЕЛЕКТРОЖИВЛЕННЯ
У період із 4 по 6 грудня невстановлена особа з огородженої території одного приватного підприємства, що в с.Івашківка, викрала 70 метрів кабелю, який слугував для електроживлення деревообробних верстатів, чим спричинила власнику вкраденого збитків на суму 2100 гривень.
ПОКИ СПАВ — «ПІДЧИСТИЛИ» ГАРАЖ
Мешканець вулиці Колгоспної 6 грудня написав до міліції заяву про те, що хтось минулої ночі з його гаража викрав «болгарку», зварювальний апарат. Збитки становлять 3500 гривень.
Микола МАРУСЯК, підготовлено за матеріалами, наданими Новоград-Волинським МВ