158 років на двох — для шлюбу не перешкода!

Немолода пара — 85-річний наречений і 73-річна наречена — примудрилися вже… вп’яте взяти шлюб. «Через якісь побутові дрібниці вони чотири рази розлучалися, але п’ять разів одружувалися. У чоловіка вже немає «живого» місця у паспорті, де б можна було поставити відповідну відмітку», — жартують працівники міського відділу ДРАЦС реєстраційної служби Новоград-Волинського міськрайонного управління юстиції.
А загалом за минулий рік було зареєстровано 228 розлучень, натомість 324 пари вирішили укласти шлюб. Про це газеті «Звягель» повідомила начальник відділу Тетяна ОПАНАСЮК.
Прикрий випадок стався із парою, яка вирішила одружитися 11.11.2011 року. Під час проведення урочистої церемонії впали обручки — і рівно через рік пара розлучилася… От і не вір після цього у прикмети!
Беззаперечне лідерство у рейтингу імен, якими називали новоград-волинці своїх діток протягом 2012 року, тримає ім’я Анастасія. Так нарекли 32 дівчинки. У юнаків на першому місці — Артем (27). До числа найпопулярніших потрапили Софія (26), Вікторія (19), Дар’я (12), а серед чоловічих імен — Владислав (17), Кирило і Максим (по 13).
Окремі новоград-волинці вкотре довели, що з фантазією у них все гаразд. Аріан, Ельдар, Данііл, Зареслав, Дамір, Флоріда, Шахноза, Міхіліна, Іліана — такі імена, завдячуючи кмітливим батькам, будуть у нового покоління жителів нашого міста.
Олег БРЮХАНОВ