Вітання 3/2012

Вітання 3/2012



















































15 січня святкувала свій День народження наша колега — Тетяна Михайлівна Яблонська


Хай Твою життеву дорогу встеляють небесні зірки, і ангел Твій хоронитель хай буде з Тобою завжди! Щоб Ти кожної миті відчувала Богородиці щиру опіку. Бог з неба Тобі хай дарує щастя, здоров’я і довгого віку.


З повагою колектив ТОВ «Укреколайн»



У цю чудову зимову пору, 19 січня, святкує прекрасний ювілей Катерина Миколаївна БАКАЛОВА


Наша мила і люба, найкраща у світі. Бажаємо щастя, даруємо квіти. Щоб сонце і зорі плекали тепло, і щоб завжди здоров’я у тебе було. Щоб смутку не знала, ми просимо долі, добра тобі й радості, рідна, доволі. Бо людям для щастя багато не треба — сімейного затишку й мирного неба.


З найкращими побажаннями мама, чоловік, сини, невістка, брати та сестри з сім’ями



17 января поздравляем с юбилеем Светлану Владимировну КОВАЛЬЧУК


Целуем твои руки, дорогая, морщинки и седую прядь волос и низко просим у тебя прощенья за боль и грусть, что каждый приподнёс. Живи подольше, человек любимый, и главное, конечно, не болей, поверь, что ты нужна на свете для мужа, всей родни и для своих детей.


Муж, дети и внуки



17 січня святкувала своє День народження любляча матуся, турботлива дочка та сестра — Тетяна Євгенівна Рихальська


Бажаємо, щоб серце твоє зігрівало тепло, щоб завжди в душі панувало добро. Тепла і усмішок, щастя без ліку, і довгого, довгого щедрого віку. Здоров’я, щастя та любові на довгі роки!


З любов’ю родина



17 січня святкувала своє День народження наша колега — Тетяна Євгенівна Рихальська


В цей дорогий для серця день бажаєм квітів і пісень! Від друзів — щирих привітань, від зірок — здійснення бажань! Від сонця — світла і тепла, щоб доля щедрою була! І не спинити часу лік, нехай щастить весь довгий вік!


З повагою колектив ТОВ «Укреколайн»



12 січня відсвяткував свій День народження директор ТОВ «ПАРИТЕТ Н» — Валерій Володимирович Тетеря


Хай ладиться скрізь: на роботі, в родині, щоб радісний настрій у серці не згас, все світле і гарне, що треба людині, нехай неодмінно приходить до Вас! Хай щастя приходить і ллється рікою, хай горе обходить завжди стороною, хай доля дарує Вам довгі літа, а в серці завжди хай живе доброта!


З повагою колектив



17 января прекрасный юбилей отмеила любящая дочь, самая лучшая мама и самая любимая бабушка в мире — Лариса Евгеньевна ДЕСЯТКО


Вы самая лучшая МАМА на свете, и Вас поздравляем от всей мы души. Вы долго живите на нашей планете, даря нам минуты счастливой поры. Не знаю, как можно Вас не послушать, когда Вы пытаетесь нас вразумить. Но если не станем советы мы слушать, — не будете Вы нас слабее любить. Желаем мы Вам, дорогая мамуля, не верить в плохое, когда нелегко. Когда же Вас нет, то без Вас мы тоскуем, когда же Вы дома, — всегда хорошо. А если ругаетесь Вы, то по делу. Прощенья за всё просим мы для себя. Ведь любим мы вас и трепетно верим, что Вы всё поймёте, даже если нельзя.


С любовью и наилучшими пожеланиями: родители, дочери, зятья, внуки Диана, Вика и Димуля



19 января празднует юбилей Галина Дмитриевна ТИМОЩУК из села Таращанка


С Днём рожденья! Здоровье, удача, любовь и успех — вот самое важное в жизни для всех. Пусть эти четыре прекрасные части составят одно настоящее счастье.


С любовью и уважением: мама, муж, дочки, зятья, внучка, внуки, сваха, сват



19 січня святкує прекрасний ювілей чудова мама, прекрасна бабуся — Зінаїда Арсентіївна БЕЛЯЄВА


Від щирого серця бажаємо здоров’я, щастя, радості від дітей та онуків.


З повагою: невістка Наташа, онуки Діма, Аня, свати



16 січня святкував ювілей Володимир Іванович РАБЧУК


Спинити час ніхто не в змозі, сьогодні — гарний ювілей. Надійних друзів на твоїй дорозі, поваги від рідні і від людей. Теплом, турботою, коханням ми обгортаєм всі тебе, бо ми — сім’я твоя і пристрасть, і надія, бо ми найкраще і найдорожче, що у тебе є.


З повагою і любов’ю дружина Любов, синочок, донечка



Шановна новоград-волинська громадо!


Прийміть щирі вітання з нагоди Дня Соборності України — свята демократичного єднання українців в Українській державі. Протягом сторіч наш народ прагнув жити в єдиній державі. І саме 22 січня 1919 року в Києві на Софіївському майдані було проголошено Акт Злуки — возз’єднання Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки.

Бажаємо усім вам міцного здоров’я, щастя, миру і плідної співпраці. Нехай все задумане на користь і благо нашої країни та її громадян буде успішно реалізоване. Бережімо як найвищу цінність нашу українську соборність. Нехай сповнюються серця українців гордістю за свою державу, спільними планами і радістю їх звершень, прагненням порозуміння, добра і успіху!

У цей день звертаємось до керівників підприємств, установ, організацій, незалежно від форм власності, мешканців міста та району вивісити на фасадах приміщень, балконах державний прапор України.


З повагою

В.Загривий, міський голова

С.Лавренюк, голова райдержадміністрації

Ф.Весельський, голова районної ради


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Степана Лук’яновича ЯНЧУКА — 18.01.1927 р.н.

Олександра Антоновича ПАШКЕВИЧА — 18.01.1925 р.н.

Іполіта Устиновича ЮЗЬКА — 18.01.1920 р.н.

Галину Боніфатівну ЗДРИЛЮК — 22.01.1953 р.н.

Олену Георгіївну МАТЮШКО — 22.01.1938 р.н.

Олександра Івановича БОНДАРЕВА — 24.01.1946 р.н.

Миколу Івановича МІРОШНІЧЕНКА — 19.01.1952 р.н.

Василя Івановича ВІВЧАРЧИНА — 24.01.1949 р.н.


В.Загривий, міський голова

В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.Шевчук, голова Спілки ветеранів афганської війни