Конкурсний відбір кандидатів на навчання до вищих навчальних закладів МВС України

Для участі у конкурсному відборі до вступу на денну форму навчання (за державним замовленням) у 2013 році до вищих навчальних закладів МВС України запрошуються громадяни України віком від 17 до 25 років (вік обчислюється станом на 31 грудня року вступу), які мають середню, базову вищу освіту (або отримують її у 2013 році), не підпадають весняному призову до лав Збройних Сил України, за станом здоров’я, своїми моральними та діловими якостями придатні до служби в органах внутрішніх справ.
Бажаючим взяти участь у конкурсному відборі необхідно звернутися до відділу кадрів Новоград-Волинського міськвідділу міліції (вул.І.Франка, 3-а, каб. №2, 6) для ознайомлення з умовами та специфікою проходження служби в органах внутрішніх справ та написання заяви. Громадяни, які пройшли співбесіду в міськрайвідділі за місцем проживання і зараховані кандидатами до вступу на навчання до вищих навчальних закладів МВС України, направляються до управління кадрового забезпечення УМВС України в Житомирській області для проходження конкурсного відбору.
Е.ГНЕСЬ, начальник сектору кадрового забезпечення Новоград-Волинського МВ УМВС України в Житомирській області, підполковник міліції