Хроніка 13/2013

ОДИН ПОТРАПИВ ДО ЛІКАРНІ, ДРУГИЙ — ЗАГИНУВ
20 березня, близько другої години ночі, водій (57-річний житель Черкас) у с.Броники, керуючи вантажним автомобілем «Мерседес», порушив Правила дорожнього руху та, виїхавши на обочину, зіткнувся з автомобілем «ДАФ», що стояв на узбіччі дороги. Внаслідок ДТП водій «Мерседеса» загинув на місці пригоди.
22 березня, близько сьомої ранку, в с.Піщів водій автомобіля «КІА» (27-річний житель Київської області) не впорався з керуванням і скоїв наїзд на підводу. Внаслідок чого їздовий, 37-річний мешканець Новоград-Волинського району, з різними тілесними ушкодженнями був доставлений до лікарні.
НАРАЖАВ ДІТЕЙ НА НЕБЕЗПЕКУ
Весь березень праців­никами ДАІ проводився комплекс заходів із профілактики аварійності на автомобільно-пасажирському транспорті. Мета заходів — зменшити кількість пригод на дорогах та виявлення осіб, котрі займаються незаконним перевезенням пасажирів.
Так, 26 березня, поблизу села Наталівка Новоград-Волинського району був зупинений мікроавтобус «Фольксваген», водій якого, мешканець міста, не маючи дозвільних документів на перевезення пасажирів, перевозив дітей-школярів із смт.Городниці до Житомира.
До речі, у даного водія ще 2011 року ліцензія на перевезення пасажирів була анульована, але він продовжував займатися незаконною діяльністю і свого часу вже притягувався до подібної адміністративної відповідальності. Однак високий штраф, який він сплатив державі за свої незаконні вчинки, на нього не подіяв. Тепер правоохоронці пообіцяли застосувати до цього горе-водія суворіші стягнення.

Микола МАРУСЯК, за інформацією Новоград-Волинського МВ