Стартував третій інвестиційний форум: реальність і фантастика нових проектів

Стартував третій інвестиційний форум: реальність і фантастика нових проектів

Міська і районна влада не втрачають надій залучити в регіон потужних інвесторів, прихід яких реанімував би виробництво на збанкрутілих підприємствах та відкрив можливості для реалізації нових економічних і соціально-значимих проектів. Із цією метою в Новограді-Волинському вже втретє проводиться масштабний інвестиційний форум, що розпочав свою роботу цієї п’ятниці, 5 квітня.
Серед запрошених — посли, дипломати, торгові аташе, котрі представляють посольства п’ятнадцяти країн світу. На розгляд виноситься 30 інвестиційних пропозицій по місту й приблизно стільки ж по району.
На тлі загального зниження інвестиційної привабливості України в цілому, в Новограді-Волинському все ж сподіваються, що наше зручне географічне положення та інші сприятливі фактори справлять враження на потенційних інвесторів. Тож серед іншого фігурують пропозиції щодо відродження виробництва на існуючій матеріально-технічній базі сільмашу, м’ясокомбінату, пивзаводу тощо.
Водночас є й нові, оригінальні пропозиції. Зокрема, будівництво готельно-розважального комплексу «Фортеця» за Палацом культури, поблизу історичного місця розташування фортеці.
Про підсумки інвестиційного форуму читайте в наступному номері ­«Звягеля».
Олег БРЮХАНОВ