Вітання 18/2013

Вітання 18/2013































































2 травня відзначила ювілей начальник ковбасного цеху ПАТ «Новоград-Волинського м’ясокомбінату» Валентина Сергіївна ГЕРАСИМЕНКО


Ваш ювілей — щаслива дата. І сумніватись тут не слід. Нехай сьогодні наші привітання у серці Вашому залишать добрий слід. Отож прийміть найкращі привітання здоров’я, щастя та багато літ. Всю доброту, яка існує в світі, всю радість, що живе серед людей, найкращі всі, що до вподоби, квіти даруєм Вам у цей святковий день. Нехай Господь завжди у поміч буде, а Мати Божа береже від зла. Бажаєм Вам здоров’я, щастя й сили, радості земної і тепла.


З повагою колектив ковбасного цеху



1 травня святкувала 80-річний ювілей найдорожча у світі людина, кохана дружина, дорога матуся, бабуся та прабабуся — Євгенія Василівна ДЕМЯНЧУК


Тобі сьогодні, рідна — 80, із вдячністю ми хочемо вітати Тебе за мудрість батьківських порад, за вміння всім завжди допомагати, за приклад матері і господині, за твоє велике серце й руки золоті. Нехай Господь пошле тобі благословення, нехай здоров’я і сил дарують всі Святі.


З любов’ю чоловік, син, донька, зять, онука з чоловіком, правнучка Анна



30 апреля — 30 лет Олесе СИДОРЧУК из с.В.Молодьков


Будь самой весёлой и самой счастливой, хорошей и нежной, и самой красивой, будь самой внимательной, самой любимой, простой, обаятельной, неповторимой, и доброй, и строгой, и слабой, и сильной. Пусть беды уходять с дороги бессильны. Пусть сбудется всё, что ты хочеш сама. Любви тебе, веры, надежды, добра!


С уважением все родные



6 мая празднует День рождения наша любимая доченька, внучка, крестница, племянница — Юленька ГОНЧАРУК


Счастья рады пожелать! Веселись, танцуй с друзьями, ведь тебе сегодня — 5! Пусть твоя улыбка светит, словно лучик с высоты, потому что нет на свете лучше девочки, чем ты!


С любовью родные



4 травня відзначає прекрасний ювілей Світлана Анатоліївна БУГАЙЧУК


Наша мила і люба, найкраща у світі, бажаємо щастя, даруємо квіти. Щоб сонце і зорі плекали тепло і щоб завжди здоров’я у тебе було. Щоб смутку не знала, ми просимо долі, добра тобі й радості, рідна, доволі. Бо людям для ­щастя багато не треба — сімейного затишку й мирного неба! З Днем ­народження!


З любов’ю чоловік, син, дочка та зять



4 травня святкує ювілей дорога хрещена, кума — Надія Миколаївна ПОЛІЩУК


Від щирого серця бажаємо щастя, добра і тепла. Хай будуть достаток і добрі діла. Здоров’я міцного, кохання без краю, всього найкращого щиро бажаємо.


Похресниця Яна з родиною



1 травня — День народження у нашого сина, чоловіка — Дмитра Сергійовича РОМАНЧУКА!


Щастя, радості, добра, здоров’я, успіхів, тепла. Благополуччя та достатку, щоб справи всі були в порядку. Хай усміхається життя. Хай буде світлим майбуття.


Рідні, дружина, друзі



5 травня вітаємо з 30-літтям Інну та Вадима МОМОТЮКІВ


Бажаємо міцного здоров’я, якого ні за які гроші не купить, родинного тепла, яке нічим не замінить, шани людської, яку не кожен може заслужить, затишку в хаті, який щодня нас до себе манить. Живіть щасливі і бадьорі, не знайте горя, сліз, бід, хай ваша теплота, любов і ласка родині помагають у дружбі жить.


Батьки, сестра та рідні



Щиро вітаємо з Великоднем — Воскресінням Господнім — жителів сіл: Красилівка, Красилівське, Морозівка, Дібрівське і Таращанка.


Христос Воскрес! Хай у душі панує свято, хай успіхів буде багато! Хай завжди і у всім щастить, і хай вас Бог благословить.


Станіслав ТАБАЛЮК, депутат районної ради, Віталій ЗАХАРЧУК, сільський голова


 

2 травня святкував свій ювілей Заслужений працівник культури України, колишній директор міського Палацу культури імені Лесі Українки, балетмейстер народного ансамблю пісні і танцю «Полісся» Микола Іванович Мартинюк


На килимі життя, немов чарівна м’ята, розквітла Ваша ювілейна дата. Хай квіт життя повік не одцвітає, нехай добро щоднини прибуває, хай Матір Божа Вас охороняє, Ісус Христос з небес благословляє. Нехай в душі панує доброта На щедрі щастям, многії літа!


3 повагою колектив Палацу культури


 

Вельмишановний Миколо Івановичу МАРТИНЮК!


Від імені міської централізованої бібліотечної системи та від мене особисто прийміть найщиріші вітання з Днем народження! Бажаємо, щоб Ваше життя було світлим і радісним, як цей святковий день, а дружні привітання додали життєвої наснаги у скарбничку Вашої душі. Нехай справжнє весняне тепло піклується про веселий настрій, спокій на душі та гармонію в житті!


З повагою директор міської централізованої бібліотечної системи Людмила Онищук


 

Колектив працівників Школи мистецтв вітає з 65-річчям Заслуженого працівника культури Миколу Івановича МАРТИНЮКА


Бажаємо міцного здоров’я, щастя, добра, творчого натхнення, подальших перемог в усіх добрих справах.


 

Дорогі земляки!


Сердечно вітаю вас із Воскресінням Христовим — величним християнським святом, яке символізує торжество оновленого життя, сповнює людські душі щирою вірою в прийдешність вічного буття в любові та благостині.

Світла радість Пасхальних днів близька й зрозуміла нам, оскільки наснажена незглибимими істинами, явленими Творцем для нашого утвердження у вірі, осягання суті свого земного покликання, духовного осмислення й пізнання Божого Промислу і високої мети Творення.

Ми у всі часи відзначалися надзвичайною відданістю християнському віровченню. Ним сповнений наш Поліський край, де в широкому практичному втіленні виявляється духовна наснага й дієве подвижництво поліщуків.

Як передвісник майбутньої вічної весни Великдень щороку нагадує всім нам про особливу важливість усвідомлення його високої символіки, про обов’язок дотримання Заповідей Воскреслого Господа, священну повинність допомагати ближнім, дбати про рідну землю, беззавітно слугувати своїй Вітчизні.

Нехай же життєствердна радість Воскресіння Христового щедро виповнює і просвітлює наші душі на шляху звершення найзаповітніших устремлінь.

Христос Воскрес!


В.ЛИТВИН, народний депутат України


 

Шановні краяни!


Щиро вітаємо вас всіх із найбільшим християнським святом — святом духовного оновлення, відродження, чистих помислів і великих сподівань! Перед нами стоїть багато проблем, розв’язання яких залежить від нас самих, від нашого вміння бачити один одного і чути, від нашого побажання добра один одному. Хай многоголосі Великодні дзвони розбудять найбайдужіші серця, заспокоять найнужденніших. Хай світлий Великдень увійде у наші оселі, даруючи радість кожній людині, наповнить душу і серце надією.

Бажаємо всім новоград-волинським родинам благодаті і добробуту, чистоти і гармонії, окриленого настрою та душевної величі. Нехай Чудо Воскресіння Христового надихає нас на добрі та праведні справи, а Пасхальне Свято стане для кожного початком нового життя — кращого і добрішого.

Хай Господь дарує нам Любов, Мир та Злагоду на довгі літа!


В.Загривий, міський голова

С.Лавренюк, голова районної державної адміністрації

Ф.Весельський, голова районної ради


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Леоніда Григоровича ШАРОВАРКА — 03.05.1927 р.н.

Бориса Степановича КОЗЛОВА — 05.05.1926 р.н.

Ніну Петрівну БУДНИК — 06.05.1951 р.н.

Олександру Миколаївну КАРАСЕНКО — 08.05.1924 р.н.

Лідію Михайлівну БАБЕШКО — 09.05.1926 р.н.

Анатолія Григоровича КОВАЛЬЧУКА — 03.05.1963 р.н.

Володимира Івановича ПРОКОПЧУКА — 04.05.1963 р.н.

Юрія Антоновича КУШНІРА — 07.05.1949 р.н.

Ігоря Олександровича буковського — 07.05.1964 р.н.

Миколу Степановича Кравчука — 08.05.1960 р.н.

Юрія Івановича ДАВИДОВА — 09.05.1950 р.н.


В.Загривий, міський голова

В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.Шевчук, голова Спілки ветеранів афганської війни