Створено раду міських голів

Міським головою Володимиром Загривим у переддень свята Перемоги прийнято розпорядження про створення ради міських голів, до складу якої увійшли всі попередні мери нашого міста, починаючи з 70-х років минулого століття.
У ході першого засідання новоствореної ради чинний міський голова В.І.Загривий подякував своїм колегам Олександру Григоровичу Нестерчуку, Анатолію Андрійовичу Ринці, Василю Івановичу Неуку, Миколі Івановичу Мартинюку, Олександру Федоровичу Костеченку, Миколі Олексійовичу Іванюку за їх особисту участь у святкових заходах на честь 68-ї річниці Перемоги, зокрема в урочистій ході та мітингу на військово-меморіальному кладовищі, за вітання ветеранів міста, вшанування пам’яті всіх тих, кого вже немає серед нас.
Очільник міста поінформував своїх попередників про соціально-економічну та суспільну ситуацію в місті, а вони у свою чергу поділилися своїми думками, висловили низку конструктивних порад та побажань, що стосуються проблем міського господарства. Колишні мери схвально оцінили великі зусилля народних депутатів України — наших земляків В.М.Литвина та Ю.А.Благодиря щодо їх сприяння міській владі та громаді у вирішенні невідкладних завдань.
Домовлено, що чергове засідання ради міських голів буде проведено в ході міжнародного свята «Лесині джерела».
Відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради