Вітання 22/2013

Вітання 22/2013



































































2 червня святкуватиме свій ювілей Сергій Васильович ІВАНЧУК


Шановний Сергій Васильович!

Ваш ювілей — щаслива дата. І сумніватись тут не слід. Нехай сьогодні наші привітання у серці Вашому залишать добрий слід. Отож прийміть найкращі привітання здоров’я, ­щастя та багато літ. Всю доброту, яка існує в світі, всю радість, що живе серед людей, найкращі всі, що до вподоби, квіти даруєм Вам у цей святковий день. Нехай Господь завжди у поміч буде, а Мати Божа береже від зла. Бажаєм Вам здоров’я, щастя й сили, радості земної і тепла. Хай подарує здоров’я Вам доля, успіх не зникне з обличчя ніколи! Хай Ваше серце — найбільше з сердець, щастям наповниться аж по вінець! Боже ласкавий, в щасливу годину благослови цю прекрасну людину!


З найкращими побажаннями колектив ФОП Іванчук С.В.



Дорогий Сергій!


Вітаємо тебе з ювілеєм! Хай дороги стеляться крилато, будуть чисті, рівні, як струна. Хай добро не оминає хату, як не оминає цвіт весна. Хай здоров’я, радість і достаток стеляться, немов вишневий цвіт, хай малює доля з буднів свято, і Господь дарує сотню літ.


З повагою тесть, теща, сім’ї Чайковських та Салтикових



2 червня — ювілейна дата у чарівної коханої жінки — Тетяни Валентинівни КОЛЕСНИК


Під ноги — квітчастого лугу, блакиті — над головою, хай мрії крилатими будуть, а серце палає любов’ю. Здоров’я, удачі, наснаги — у справах, у домі, в родині. Я тебе дуже кохаю, ти для мене — найкраща у світі!


Чоловік Віталій та донька Софія



Вітаємо з Днем народження Тетяну КОЛЕСНИК


Нехай життя минає у любові, щасливі дні нехай дарує доля, а мрія — і відвагу, й сильні крила. Хай світ навколо буде повний дива! І перше наше диво — це Софія!


Свекруха, сім’ї Яценків



2 червня Золоте весілля святкують Єлизавета Леонідівна і Михайло Іванович НАУМЧУКИ


Вітаємо вас, наші дорогі! За добре серце, за невтомні руки нехай Господь воздасть належно вам, хай вашу щедрість переймають внуки, а ласка служить ­оберегом нам. Спасибі, рідненькі, за щирість ­сердечну, за руки робочі, недоспані ночі. Бажаємо щастя, добра і тепла, здоров’я міцного, радісних днів на многая і благая літа!


З повагою сини, невістки, онуки



2 червня святкує ювілей Галина Володимирівна АДАМЧУК


Хай роки ідуть, а душа не старіє, онуки ростуть, а чоло не сивіє. Хай серце не знає тривоги, розлуки, а радість приносять чоловік, діти й онуки.


Дочка Люда, зять Саша, внуки Інна, Ігор



2 червня святкує 16-річчя Наталія КОСТЮК з села Дідовичі


Люба наша донечко, щире літнє сонечко, з Днем народження вітаємо, щастя, здоров’я, успіхів бажаємо. Хай небо сміється тобі голубе, хай щастя дорогу трояндами стелить, і промені сонця цілують тебе. Нехай тобі, рідна, життя буде світлим! Хай обминають дім твій тривоги, цвітом і рястом проляжуть дороги, щоб серце твоє зігрівало тепло, щоб завжди в душі панувало добро!


Мама, тато



30 травня свій другий День народження святкувала люба донечка, онучка, племінниця, похресниця — Валерія Дмитрівна СТОРОЖУК із села Стриєва


Виповнився другий рік дитині — радість всій нашій родині! З цим ми хочем привітати і Валерії побажати: здоров’ячка міцного, сонечка ясного! Хай росте всім нам на втіху, в домі буде повно сміху.


Мама Сніжана, тато Діма, бабуся Лєна, т.Оля, д.Сергій, хрещена Інна і сім’я Назарових



Поздравляем с праздником Последнего звонка Ольгу МИРОНЕНКО


С каждым годом ты взрослее, вот и школа позади. Будь мудрее, будь смелее ты на жизненном пути. Жизнь сурова. Закаляйся. И учиться успевай. Только ты не затеряйся и родных не забывай.


Александр Фомин



2 червня виповнюється 20 років Олександру Михайловичу ВЕНГЛОВСЬКОМУ


Добра бажаєм і здоров’я, як чисте небо голубе. Ми із великою любов’ю усі вітаємо тебе. Хай обминуть тебе тривоги, хай щастя буде на путі, хай світла, радісна дорога щасливо стелиться в житті.


З повагою тато, мама і бабуся Катя



30 мая праздновала 65-летний юбилей жена, мамочка, бабушка, сестра, свекровь, тёща, наша любимая — Анастасия Николаевна ГАРБОВСКАЯ


Мамочка родная, с Днём рождения! Успехов тебе, мамочка, во всём! Тебе хотим сказать спасибо за то, что так дружно мы живём. Ты — словно берегиня семьи нашей, ты — источник нежности, тепла. Тебе от всей души желаем счастья, за всё спасибо, что ты нам дала. Мы тебя очень-очень любим! С тобою рядом всегда будем!


С уважением муж Антон, семьи Гарбовских, Коваленко, Милинчуков и 12 внучат



31 мая празднует 25-летие любимая дочь — Виктория Васильевна ХОМЕНКО


Поздравляем тебя с Днём рожденья, родная! Для нас ты такая одна — как прекрасный цветок, отражение рая, как жемчужина с тёмного дна. Ты — как звёздная ночь, бесконечно прекрасна, ты добра, как сама доброта. И сравнения эти все даже напрасны, потому что ты — просто мечта. Мы желаем тебе оставаться такой, и сквозь счастье, без бед и врагов твоя жизнь пусть течёт тихой, чистой рекой между ровных, цветных берегов.


С любовью мама, сестра и кума Оля, племянница Анастасия, муж Александр с дочерью Валерией, бабушка Оля



1 червня святкує День народження добра, чарівна Світлана Вікторівна ХАРИТОНЮК


Бажаємо добра і довголіття, у кожній справі хай завжди щастить. Вік щедрий, як калинове суцвіття, у злагоді та радості прожить. Хай доля буде, як волошка в житі, душа хай буде вічно молода, від сонця — золота, а від небес — блакитна, хай обминають горе і біда. Хай Бог здоров’я та силу дає, а Матінка Божа завжди береже!


Колектив кафе «Шинок-Вулик»


 

30 травня відсвяткувала 50-річний ювілей дорога донька, сестра і просто чарівна жінка — Валентина Миколаївна МАРТИНЮК


Будь завжди щасливою, здоровою і гарною, як травневі квіти у твій День народження.


Батько, сестри з сім’ями


 

Шановні друзі! Дорогі маленькі громадяни Новоград-Волинщини!


Сердечно вітаємо вас із Міжнародним днем захисту дітей.

Це дуже символічно, що літо розпочинається саме з цього світлого свята дитинства, після закінчення напруженого навчального року.

У цей день, під час яскравих святкових заходів і урочистостей, ми, дорослі, зробимо все можливе, аби створити основу вашого майбутнього успіху, щоб протягом літа ви змогли відпочити та набратися сил і здоров’я.

Сподіваємося, що, стаючи дорослими, ви ніколи не забуватимете, звідки ви родом, носієм чиїх традицій ви є. Пишайтеся своєю малою батьківщиною, своїм містом, селищем, своєю країною. Адже саме на вас ми покладаємо свої надії і свої плани, вам ввіряємо завтрашній день і майбутнє нашого краю.

Зі свого боку ми, дорослі, зробимо все можливе задля вашого навчання і всебічного розвитку.

Бажаємо нашим маленьким громадянам щасливого дитинства та сяючих посмішок!


В.Загривий, міський голова

С.Лавренюк, голова районної державної адміністрації

Ф.Весельський, голова районної ради


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Мечиславу Казимирівну ВЕРХОВЕЦЬКУ — 31.05.1927 р.н.

Костянтина Івановича КАРПУШІНА — 31.05.1926 р.н.

Тетяну Іванівну ЛАПШОВУ — 03.06.1957 р.н.

Степана Карловича БІЛЕЦЬКОГО — 04.06.1927 р.н.

Віру Антонівну БОКАЛО — 04.06.1928 р.н.

Георгія Михайловича БОЯРСЬКОГО — 05.06.1929 р.н.

Олександра Степановича ДОДОНА — 06.06.1929 р.н.

Олега Мичеславовича КАРПІНСЬКОГО — 31.05.1962 р.н.


В.Загривий, міський голова

В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.Шевчук, голова Спілки ветеранів афганської війни