У їхніх руках найцінніше — життя і здоров’я людини

У їхніх руках найцінніше — життя і здоров’я людини

Шановні медичні працівники — лікарі, медсестри, санітарки та ветерани медичної служби міста і району!
У день вашого професійного свята хочеться сказати багато теплих та лагідних слів на вашу адресу. Ви — запорука нашого здоров’я, ви — наші рятівники та спасителі у найтяжчі хвилини нашого життя! Низький уклін вам за невтомну працю та щире і відкрите серце. Завдяки вашій турботі та професійній майстерності, у людини з’являється віра та надія на одужання, і це — найголовніше. І кожний з медиків усвідомлює: здоров’я суспільства залежить від професійності, порядності і душевної доброти учнів Гіппократа. Тож успіхів вам у цій благородній справі!
Сьогодні в системі охорони здоров’я Новоград-Волинщини працює понад 2000 чоловік, із них: 329 лікарів, у т.ч. 21 — приватної практики, майже 900 — середнього і ще майже 400 молодшого медичного персоналу. Майже половина з них мають вищу та першу кваліфікаційну категорії, що свідчить про високий професіоналізм. Ми пишаємось тим, що 7 лікарів мають високе звання «Заслужений лікар України».
Висловлюємо всім праців­никам медичної галузі безмежну вдячність за врятовані життя, за повернуте здоров’я і радість. Ваші талановиті руки дарують людям радість життя, вселяють віру у зцілення.
Від усього серця вітаємо вас із професійним святом і бажаємо міцного здоров’я, успіхів, наснаги, достатку та доброго настрою.
В.ЗАГРИВИЙ, міський голова
С.ЛАВРЕНЮК, голова райдержадміністрації
Ф.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, голова районної ради