За чисте, мирне небо низький уклін вам, ветерани!

За чисте, мирне небо низький уклін вам, ветерани!

ДОРОГІ ЗЕМЛЯКИ! ШАНОВНІ ВЕТЕРАНИ ВЕЛИКОЇ ВІТЧИЗНЯНОЇ ВІЙНИ!
Прийміть найщиріші вітання з величним святом, нетлінне світло якого ніколи не згасне в серцях і пам’яті нашого народу.
Ми довічно вдячні тим, хто по­движництвом і героїзмом наближав у смертельному двобої день миру на фронтах війни, в підпіллі, партизанських загонах, трудовою доблестю в тилу.
День Перемоги — особливий для нашого Поліського краю. Прикордонна на той час Житомирщина була однією з перших, кого обпекло пекельне полум’я війни. Її терени стали ареною запеклих відступальних і наступальних боїв, активного всенародного спротиву протягом окупаційного періоду.
Поліщукам притаманна одвічна мудрість — з минулого виносити вогонь, а не попіл. Оглядаючи повоєнні часи, звертаючись розумом і серцем до років випробувань, ми твердо переконані, що з незгасного вогню Перемоги нинішні і всі наступні покоління будуть черпати пам’ять, відданість гуманістичному чину, наснагу і натхнення до активного творення, живитимуть свій патріотизм і громадянське сумління.
Вічна пам’ять тим, хто поклав свої життя заради миру і добра на землі! Вічна слава, найглибша пошана і доземний уклін ветеранам Великої Перемоги!
В.ЛИТВИН, народний депутат України


ДОРОГІ НАШІ ВЕТЕРАНИ, ВИЗВОЛИТЕЛІ, УЧАСНИКИ БОЙОВИХ ДІЙ, ТРУДІВНИКИ ТИЛУ, СОЛДАТСЬКІ ВДОВИ, ВСІ ЖИТЕЛІ НОВОГРАД-ВОЛИНЩИНИ!
Подвиг воїнів-переможців непідвладний часу, як і безмежна наша вдячність всім, хто відстояв Батьківщину, виявив нездоланну мужність та незламність духу. Саме їм завдячуємо свободою та мирним небом, тим, що сьогодні можемо ростити дітей, обробляти лани, посміхатися сонцю. Цей вікопомний день уособлює героїзм, силу духу, ратну працю й вічну скорботу за мільйонами нерозквітлих українських доль, нездійсненних мрій і задумів. Для нас, нащадків солдатів Великої Перемоги, найвищою життєвою істиною є вірність їх справі і громадянському обов’язку, довічна синівська шана і повага. Наш земний уклін усім, хто виніс роки окупації та пекло концтаборів, хто піднімав з руїн і відроджував рідний край.
Низький уклін, вічна пам’ять і слава визволителям, котрі зі зброєю в руках захистили свободу і незалежність нашої країни, і трудівникам тилу, які самовіддано працювали задля Перемоги.
Бажаємо Вам, дорогі наші ветерани, великого щастя, здоров’я, оптимізму та активного довголіття! Нехай у Ваших родинах панує злагода і спокій, а оселі повняться достатком! Зі святом Вас!
В.ЗАГРИВИЙ, міський голова
С.ЛАВРЕНЮК, голова районної державної адміністрації
Ф.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, голова районної ради
В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів