Хроніка 25/2013

ЗАБРАЛИ ЗАОЩАДЖЕННЯ В ПЕНСІОНЕРКИ
Нещодавно до правоохоронців звернулася пенсіонерка, котра проживає по вул.Пилиповецькій, і повідомила, що в період часу з 14 годин 20 хвилин 5 червня і по 7 годину 30 хвилин 6 червня невстановлена особа, шляхом пошкодження металевої защіпки на вхідних дверях її будинку, проникла всередину і викрала гроші в сумі 7000 грн., які знаходилися в шафі будинку.
ВКРАЛИ БАРСЕТКУ
12 червня, о 17 годині 30 хвилин, до чергової частини Новоград-Волинського МВ із письмовою заявою звернувся житель міста і повідомив про те, що, перебуваючи біля платформи №1 автовокзалу (вул.Шевченка), він став жертвою пограбування. Невідома особа викрала в нього барсетку, в якій знаходилися гроші в сумі 2100 грн., паспорт та посвідчення водія. Проводиться перевірка.
ЗАТРИМАЛИ З НАРКОТИКАМИ
12 червня на пульт чергового міліції від начальника СБНОН надійшло телефонне повідомлення про те, що ним затриманий місцевий житель, у якого виявлено паперовий згорток із сумішшю зеленого кольору, зовні схожою на коноплі.
Як зазначив затриманий, дану «травичку» він зберігав при собі без мети збуту, для власних потреб.
ЗАГИНУВ НА МІСЦІ ПРИГОДИ
16 червня, о 3 годині, до Новоград-Волинського МВ надійшло телефонне повідомлення зі станції швидкої допомоги про те, що на автодорозі «Київ-Чоп» сталася ДТП.
На місце події виїхала група оперативників, яка згодом встановила, що поблизу повороту на с. Деражня водій автомобіля марки «Рено Магнум» з напівпричіпом марки «Козел», який рухався по трасі «Рівне-Київ», не впоравшись із керуванням, скоїв наїзд на пішохода. Чоловік переходив дану ділянку дороги поблизу пішохідного переходу. В результаті наїзду пішохід від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці.
Микола МАРУСЯК, підготовлено за інформацією Новоград-Волинського МВ

ДІЛЬНИЧНИМИ ІНСПЕКТОРАМИ ВИЯВЛЕНО НАРКОТИКИ
12 червня за оперативною інформацію сектору СДІМ Новоград-Волинського МВ стало відомо, що 34-річний мешканець району зловживає наркотичними засобами, які зберігає за місцем свого проживання.На адресу проживання даного чоловіка виїхала слідчо-оперативна група в складі начальника СДІМ, дільничного інспектора, слідчого та експерта-криміналіста. Під час проведення огляду місця пригоди в приміщенні літньої кухні в металевій банці було виявлено та вилучено для проведення експертизи подрібнену речовину рослинного походження вагою приблизно 50 г, зовні схожою на коноплю.
Наразі проводиться перевірка за ч.1 ст.309 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).
Правоохоронці Новоград-Волинського міськвідділу заздалегідь будуть вдячні всім громадським організаціям та цивільним особам, які надаватимуть будь-яку інформацію щодо незаконного обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, отруйних та сильнодіючих речовин за телефонами: 102, 5-22-25 (цілодобово).
Інна ВОВЧЕНКО, помічник начальника міліції, старший лейтенант